«

»

AICPS: A XXII-a Conferinta Nationala AICPS – 1 iunie 2012

Share

Tema conferintei: „Constructii moderne. Conlucrare intre arhitectura si structura”

 

Loc desfasurare: World Trade Center – Pullman, Bucuresti.

 

Programul conferintei:

a) Prezentari tehnice si stiintifice

b) Acordarea PREMIILOR AICPS

c) Acordarea DIPLOMELOR OPERA OMNIA

d) Acordarea PREMIILOR RADU AGENT

e) Activitatea AICPS

 

Prezentari tehnice si stiintifice

Lucrarile care se doresc a fi prezentate la Conferinta Nationala AICPS trebuie sa le transmiteti pana la data de 8 aprilie 2012 prin e-mail la: office@aicps.ro sau aicps1990@zappmobile.ro.

Si in anul 2012 se acorda PREMIILE ASOCIATIEI INGINERILOR CONSTRUCTORI PROIEC­TANTI DE STRUCTURI (AICPS).

Regulamentul privind desfasurarea concursului pentru acordarea premiilor poate fi obtinut de la AICPS prin email la: office@aicps.ro sau aicps1990@zappmobile.ro sau de pe site-ul: www.aicps.ro.

Va rugam sa transmiteti inscrierile la concurs pana la 6 aprilie 2012 pe adresa AICPS: Sos. Panduri nr.94, corp. B, et. 1, incinta Aedificia Carpati, sect.5, Bucuresti, Tel./Fax: 021/412.02.04, e-mail: office@aicps.ro sau aicps1990@zappmobile.ro.

Prezentarea sintetica a lucrarilor propuse premierii vor fi trimise pana la 6 aprilie 2012.

Se va acorda si in acest an UN PREMIU SPECIAL DR. ING. PETRU VERNESCU pentru o lucrare a tinerilor ingineri pana in 38 ani.

Pentru activitate indelungata si meritorie privind proiectarea structurilor pentru constructii, promovarea stiintei si tehnicii structurilor pentru constructii si contributii meritorii la activitatea AICPS, Consiliul de Conducere AICPS, va acorda DIPLOME OPERA OMNIA, cu ocazia celei de a XXII-a CONFERINTE NATIONALE.

Sefii filialelor AICPS, societatile de proiectare si membrii AICPS sunt rugati sa transmita pana la 8 aprilie 2012 in scris, prin fax: 021.412.02.04 sau email: office@aicps.ro, aicps1990@zappmobile.ro, sau la sediul AICPS, propuneri pentru acordarea DIPLOMELOR OPERA OMNIA.

Pentru acordarea premiilor „RADU AGENT“ se vor trimite propunerile la AICPS pana pe data de 8 aprilie 2012.

Cu ocazia desfasurarii celei de a XXII-a Confe­rinte Nationale a AICPS, se va organiza o expozitie de proiecte, lucrari de constructii deosebite executate si materiale de constructii.

 

Informatii suplimentare privind prezentarea lucrarilor, acordarea premiilor, organizarea expozitiei etc. se pot obtine de la secretariatul AICPS: Sos. Panduri Nr. 94, Corp B, Et. 1 (incinta AEDIFICIA CARPATI), Sector 5, Bucuresti, Tel./Fax.: 021.412.02.04; Mobil: 0788.35.96.96, E-mail: office@aicps.ro sau aicps1990@zappmobile.ro.

Participarea la cea de a XXII-a Conferinta Nationala AICPS este gratuita.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 80 – aprilie 2012, pag. 70

 

Autor:
Consiliul de conducere AICPSDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/03/31/aicps-a-xxii-a-conferinta-nationala-aicps-1-iunie-2012/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.