«

»

SOILMEC: Echipamente si accesorii pentru lucrari de inginerie a solului

Share

SOILMEC, companie apartinand Grupului TREVI, specializata in constructia de echipamente si accesorii pentru fundatii si foraj, sarbatoreste atingerea pragului de 4.000 de masini produse.

Este PRIMA si SINGURA companie din lume care a atins acest prag reprezentativ in acest domeniu.

 

Soilmec, in prezenta intregii companii, a sarbatorit acest eveniment in data de 10 octombrie 2011 odata cu inaugurarea unei noi hale de productie. La sfarsitul ceremoniei masina cu numarul 4.000 a fost pregatita pentru livrare in Danemarca, unde TREVI a demarat un nou proiect la metroul din Copenhaga.

Masina numarul 4.000 este model SR-100 – o instalatie pentru piloti de diametru mare – unul din echipamentele din varful gamei, cunoscuta ca fiind una din cele mai complexe masini din clasa sa.

In afara de masinile pentru piloti de diametru mare, Soilmec dezvolta si noi tehnologii pentru executia de pereti mulati, excavatii pentru tuneluri, macarale si masini pentru piloti de diametru mic.

„Constructia masinii cu numa­rul 4.000 este nu numai un rezultat de neegalat in istoria industiei noastre, dar este si marturia vitalitatii de care da dovada echipa Soilmec care continua sa stabileasca noi standarde in domeniul ingineriei solului”, a precizat in timpul ceremoniei dl. Simone Trevisani, directorul general al Soilmec.

De remarcat ca Soilmec a investit permanent in pregatirea personalului si in dezvoltare, convinsa fiind ca viitorul companiei se bazeaza pe aceste doua fundamente.

Iata, de altfel, si cateva cifre notabile prezentate la acest moment festiv, cifre care repre­zinta numarul de unitati iesite pe poarta fabricii:

• 4.000 de masini pentru piloti de diametru mare;

• 2.400 de masini pentru piloti de diametru mic;

• 500 de macarale.

Noile echipamente din gama Microdrilling SM-3 si SM-5, de 3, respectiv 5 tone, sunt destinate lucrarilor de reparatii si consolidari in spatii restranse si ele completeaza gama „Microdrilling” de produse ale firmei Soilmec prin care se largeste plaja de echipamente de la 3 la 32 tone.

Pentru cei interesati, sunt oferite in completare si 5 noi mo­dele de echipamente pentru tunele care corespund tuturor cerintelor pentru lucrari subterane.

Echipamentele Soilmec ofera solutii pretabile tuturor tehnologiilor de foraj si consolidare cerute de fiecare proiect in parte, asi­gurand o inalta rata a producti­vitatii datorita cercetarii continue in dezvoltarea noilor tehnologii si preluand din experienta doban­dita pe santierele din intreaga lume.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 80 – aprilie 2012, pag. 32Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/03/31/soilmec-echipamente-si-accesorii-pentru-lucrari-de-inginerie-a-solului/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.