«

»

Sisteme de management implementate de SC HIDROCONSTRUCTIA SA

Share

Avand in vedere traditia, experienta si pozitia firmei noastre in piata constructiilor si constientizand avantajele aplicarii unui management modern si performant, conducerea Companiei a decis, pentru toate activitatile si procesele desfasurate, mentinerea sistemelor de management de calitate, mediu, securitatea si sanatatea muncii, responsabilitate sociala, securitatea informatiei si sistemul de management al calitatii in laboratoare in conformitate cu standardele de referinta SR ISO 9001:2008; SR EN ISO 14001:2005; BS OHSAS 18001:2007, SA 8000:2008, SR ISO/CEI 27001:2006 si SR EN ISO/CEI 17025:2005.

 

Politica firmei vizeaza imbunatatirea continua a celor sase sisteme de management, avand drept garantie competenta, responsabilitatea si implicarea tuturor nivelurilor ierarhice pentru indeplinirea obiectivelor fixate.

 

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII din cadrul S.C. Hidroconstructia S.A. este certificat cu LLOYD’S REGISTER QUALITY ASSURANCE si este evaluat, anual, incepand cu anul 2000, de catre acest organism de certificare.

Ultimul audit de supraveghere s-a desfasurat in septembrie 2011 – audit in urma caruia organismul de certificare a constatat ca cerintele standardului de referinta sunt implementate in mod corespunzator.

 

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII IN LABORATOARE: este certificat conform standar­dului  international SR EN ISO/CEI 17025:2001 de catre RENAR.

Controlul calitatii lucrarilor este asigurat de laboratoarele proprii, autorizate pentru multiple analize si incercari de constructii, pe materiale, elemente componente si lucrari, in toate fazele de executie.

Competenta laboratoarelor in care se executa aceste lucrari a fost recunoscuta international prin notificarea, la Bruxelles, a S.C. Hidro­­constructia S.A. ca organism de certificare a produselor cu functia de laborator de incercare, conform certificat 1832 din 31.12.2005 existent in registrul organismelor de certificare produse.

Notificarea  Companiei  se regaseste pe site-ul Comisiei Europene: ec.europa.eu/enterprise/newapproach/nando.

 

SISTEMELE DE MANAGEMENT ALE MEDIULUI, SECURIATII SI SANATATII OCUPATIONALE asigura faptul ca impactul asupra mediului al acti­vitatilor desfasurate de Hidroconstructia pe teritoriul Romaniei este minim si respecta toate cerintele legale privind  conditiile  de securitate si sanatate a muncii. Cele doua sisteme de management au fost certificate in 2001 de organismul de certificare TÜV Rheinland Group si confirmata functionarea lor corespunzatoare cu ocazia auditurilor externe  anuale.

 

Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale a fost certificat in anul 2010 de catre organismul de certificare IQNet,  conform cerintelor standardului SA 8000:2008.

 

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIEI a fost elaborat si cerificat in anul 2010, conform standardului ISO 27001:2005, iar conformitatea cu cerintele acestui standard a fost confirmata anual, in urma auditurilor externe, de catre URS Certification Romania.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 81 – mai 2012, pag. 10Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/05/10/sisteme-de-management-implementate-de-s-c-hidroconstructia-s-a/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.