«

»

HIDROCONSTRUCTIA SA: Protectia mediului – pilon al dezvoltarii durabile

Share

Promovarea unui mediu inconjurator sanatos, in vederea realizarii conceptului de dezvoltare durabila, a determinat stabilirea politicii in acest domeniu, materializata in obiective care urmaresc asigurarea unui nivel de protectie si imbunatatire a calitatii mediului prin prevenirea si reducerea poluarii, diminuarea consumului de resurse in raport cu indicatorii stabiliti si promovarea productiei in conditiile dezvoltarii durabile.

Indicatorii de mediu urmariti exprima, in termeni cuantificabili, viziunea despre ce trebuie sa insemne dezvoltarea durabila si implicit, protectia mediului.

PUNEREA IN PRACTICA A CONCEPTULUI DE DEZVOLTARE DURABILA PRIVIND PROTECTIA MEDIULUI

Prin obiectivele generale, HIDROCONSTRUCTIA si-a propus protejarea factorilor de mediu influentati de activitatile desfasurate si tinerea sub control a consumului de resurse in vederea crearii unei afaceri sustenabile.

Protectia mediului la HIDROCONSTRUCTIA este intr-o continua dinamica, anual alocandu-se resurse si luandu-se in considerare analiza impactului activitatilor existente si a noilor activitati desfasurate la punctele de lucru, in raport cu respectarea cerintelor legale nationale si a Directivelor europene.

Astfel realizat, Managementul de mediu dovedeste ca este o componenta a sistemului de management general, care include activitatile de planificare, responsabilitatile, practicile, procedurile, procesele si resursele pentru elaborarea, implementarea, realizarea, analizarea si mentinerea politicii in domeniul protectiei mediului.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 82 – iunie 2012, pag. 8Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/06/01/hidroconstructia-sa-protectia-mediului-pilon-al-dezvoltarii-durabile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.