«

»

BOSCH: Cea mai noua gama de materiale abrazive de la Bosch. Calitate superioara, in conformitate cu standardul industriei

Share

Cu noua sa gama de materiale abrazive, Bosch ofera materialul de slefuire potrivit pentru, practic, orice cerinta si orice aplicare cu rezultate remarcabile la sablarea tuturor tipurilor de materiale.

Pentru a realiza acest lucru, Bosch beneficiaza de cei peste 130 de ani de experienta a companiei producatoare de materiale abrazive SIA, care a devenit recent parte a grupului Bosch. Abrazive SIA este binecunoscut ca unul dintre liderii mondiali in productia de materiale abrazive de calitate.

Toate materialele abrazive sunt fabricate la standarde de calitate de top in Elvetia. Acest lucru asi­gura rezultatele cerute, chiar si pe supratete dificile si materiale valoroase, fara costuri suplimentare din cauza pieselor deteriorate.

De la materialele abrazive pentru slefuirea manuala pana la materiale de sablare adecvate pentru orice scula electrica, Bosch ofera o gama profesionala completa care poate acoperi cererile oricarei intrebuintari.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 82 – iunie 2012, pag. 39Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/06/02/bosch-cea-mai-noua-gama-de-materiale-abrazive-de-la-bosch-calitate-superioara-in-conformitate-cu-standardul-industriei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.