«

»

ROCK DRILL CONSULT: Servicii de consultanta si intermediere in afaceri – Specializare in trei acte

Share

Cima este un grup care a luat fiinta din unirea a trei ramuri distincte: CIMA specializata in productia de masini si echipamente pentru ciment, SICOM concentrata pe realizarea de echipamente, semifabricate, tuburi, racorduri speciale si de mare diametru destinate sec­toa­relor de petrol/chimic si farmaceutic si METAX, care a devenit parte a companiei din 2002, destinata constructiei si intretinerii de echipamente pentru terti.

Conceptul care leaga aceasta uniune sinergica este acela de a produce in interiorul companiei toate componentele (exceptand materialele comerciale) fara a se reduce la simpla operatiune de asamblare si testare. Acest lucru garanteaza calitatea materiei prime pana la lucrarea finala, si limiteaza eventuale intar­zieri datorate volumului de lucru specific ce afecteaza periodic furnizorii terti.

 

METAX

Metax a fost infiintata in anul 1987 avand doua obiective: proiec­tarea si producerea de echipamente destinate constructiilor specializate si oferirea unui serviciu de asistenta pentru echipamentele deja existente sau de reajustare a acestora pentru a le face adecvate lucrarilor specifice, in conditii de siguranta absoluta si productivitate maxima. Ambele obiec­tive sunt urmarite printr-o stransa colaborare cu clientii, pentru  a satisface cererile lor referitoare la pro­blemele specifice care apar la inceputul unor noi proiecte sau la executia unor lucrari cu grad mai mare de dificultate.

Datorita propriului personal tehnic specializat, Metax este in masura sa ofere un serviciu de revizie completa a motopompelor mecanice pentru jet-grouting pre­zente pe piata. Si nu numai: grupurile de pompare Metax – marcate cu insemnele MPS si MP7e – pot fi inlocuite cu cele de la alta marca, mentinand nealterate orga­nele de transmisie existente. Sunt motopompe garantate in operatiunile de consolidare a terenului, acolo unde este necesara o presiune inalta si continua.

Tehnologia speciala de realizare si constructie face din aceste grupuri mijlocul ideal pentru executia de injectii jet-grouting. Activitatile de proiectare, productie, asistenta in timpul lucrului si intretinerea echipamentelor au interactionat intot­dea­una in stransa legatura cu problemele intalnite in domeniu, datorita, in special, unei colaborari continue intre specialistii firmei si client, acestia venind cu solutii tehnice de ultima ora fara a pierde din vedere cerintele principale ale echipamentelor si anume: productivitate maxima, fiabilitate si siguranta.

In ceea ce priveste linia de productie, Metax isi concentreaza aten­tia asupra constructiei de pompe de inalta presiune dedicate operatiunilor de jet-grouting, pentru pomparea de noroi de foraj si transfer de lichide in general, introducand pe piata cele doua modele emblematice, numite MPSE si MP7E.

Treptat, divizia Cima si-a extins gama de produse pentru constructii civile si geotehnice de specialitate si dispune, in prezent, de o gama larga de echipamente care variaza de la instalatii de amestec JM 30 – JM 10 – JM 5 pana la seria de injectoare IC90 – JM3/300 si pana la mala­xoare si agitatoare JM3 – JA1 – JA3.

Datorita acestei cresteri, a carei constanta nu s-a diminuat in timp, Metax a reusit sa adauge, la realizarea produselor traditionale, capacitatea de a oferi o gama larga de alte servicii prin crearea unei retele de vanzari si asistenta la scara globala. Aceasta a putut fi formata datorita atentiei acordate cresterii personalului sau calificat, atat din punct de vedere profesional cat si ca numar de angajati. Astazi, asistenta tehnica garantata clientilor, oriunde pe mapamond, constituie pentru Metax o sursa de mandrie si un caracter distinctiv in raport cu concurenta.

 

Departamente

Productia in cadrul Metax se imparte in patru departamente: acela dedicat liniei de prelucrare mecanica, departamentul de montaj, parcul de probe si testare si depozitul de piese de schimb.

Din iunie 2012 METAX are un reprezentant unic in Romania. Este firma SC ROCK DRILL CONSULT SRL cu sediul in strada Ion Campineanu nr. 29C, Parter, sector 1, Bucuresti, Tel.: 021-313.00.47, 021-352.79.09; Mobil: 0746.064.445; Fax: 037-810.7780, unde va asteptam pentru orice informatii despre produsele noastre.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 85 – septembrie 2012, pag. 14Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/09/11/rock-drill-consult-servicii-de-consultanta-si-intermediere-in-afaceri-specializare-in-trei-acte/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.