«

»

INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS: La GEOFLUID se vorbeste si romaneste!

Share

De la prima sa editie, GEOFLUID s-a afirmat ca salon expozitional de referinta pentru operatorii profesionisti in domeniul forajelor si lucrarilor subterane.

Aplicatiile geologice, geotehnice si geofizice, cercetarile geognostice, forajele, desco­pe­rirea si utilizarea fluidelor subterane, consolidarea si fundatiile speciale sunt temele centrale in jurul carora se desfasoara GEOFLUID.

Publicul este extrem de calificat si cosmopolit. Aici se aud limbile intregii Europe si, mai nou, se aude foarte des dulcele grai romanesc!!!

IJF DRILLING TOOLS este prezent, din 2004, la standul firmei „mama“ COMACCHIO DRILLING HI-TECH. Specialistii nostri, romani si ita­lieni, va asteapta pentru a va prezenta noutatile COMACCHIO, DAI PRA, CARANDINA si va vor insoti, la cere­rea dumneavoastra, in vizitarea expozitiei pentru a va furniza suportul tehnic si lingvistic.

GEOFLUID se bucura de prezenta firmelor lider in domeniu si, datorita inaltei calificari profesionale a vizitatorilor sai, este recunoscuta ca cea mai importanta si afirmata manifestare expozitionala de specialitate in domeniul lucrarilor subterane.

 

GEOFLUID se desfasoara pe patru arii tematice:

GEOFLUID – tehnologie si utilaje pentru descoperirea, extra­gerea si transportul fluidelor subterane;

GEOTECH – dedicata masinilor si utilajelor pentru cercetari geognostice si geotehnice, fundatii speciale si foraje directionale (No-Dig);

GEOTUNNEL – prezinta masini, utilaje si instrumente pentru constructia galeriilor;

GEOCONTROL – instrumente si utilaje pentru analiza, monitorizare ambientala, bonificarea terenurilor si a apelor subterane aquifere, sisteme pentru ingineria antiseismica, hidrologia si conservarea solului.

GEOTERMIA tinde a se afirma ca un domeniu in sine.

Firma COMACCHIO, pe care o reprezentam in Romania, acorda o atentie deosebita geotermiei, MC900 fiind studiata in variantele ei pentru realizarea instalatiilor pompelor de caldura.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 86 – octombrie 2012, pag. 8Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/10/11/injectoforaj-drilling-tools-la-geofluid-se-vorbeste-si-romaneste/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.