«

»

Statul de drept si statul… „drepti“!?

Share

Adica, statul in pozitia de drepti, specific armatei, unde doar ti se ordona ce sa executi si nimic mai mult. Deci, cu interdictia de a… misca in front!

In urma cu putin timp cei 7,4 milioane de romani „antidictatura“ au constatat ca orice semn de nesupunere este taxat ca atentat la „statul de drept”, adica iesitul fara voie si motiv din tiparele dictatoriale, singurele acceptate atat in tara cat si in mieroasa UE, unde TANTI DEMOCRATIA ar fi culmea asocierii statelor componente.

Daca ar fi asa, de ce Romania nu este tratata aidoma celorlalti parteneri, pentru ca de ani buni nemultumirile populare din tara nu sunt tratate ca atare, ele fiind diagnosticate drept „atac la statul de drept”?!

Ce-i mai rau este ca ca ni se impune, de catre acestia, in ce pozitie sa stam noi in tara noastra pentru a nu fi in discordanta cu CEL care, fata de ei, nu „ataca statul de drept”, pozitia LUI fiind ca in armata: sa traiti, am inteles!

In rest, mai „marii“ UE trebuie sa inteleaga, odata pentru totdeauna, ca a sosit timpul sa ne hotaram singuri soarta, buna sau rea, dar aceasta sa fie romaneasca!



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/10/11/statul-de-drept-si-statul-drepti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.