«

»

ALMA CONSULTING

Share

Societatea comerciala ALMA CONSULTING SRL din Focsani s-a infiintat in anul 1992, la initiativa doamnei ing. Viorica ALEXANDRU MANTA, avand ca obiect de activitate, in principal: arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

Alma Consulting SRL Focsani mai asigura, pentru cei interesati: consultanta in domeniul relatiilor publice si comunicarii, consultanta pentru afaceri si management, testari si analize tehnice, precum si activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.

Pentru desfasurarea activitatii de consultanta tehnica, societatea detine o gama de echipamente lT, de masura si control in situ, soft specializat, precum si mijloacele de transport necesare pentru inspectarea lucrarilor de constructii.

Pentru proiectare, societatea are un atelier dotat, o retea de calculatoare, inclusiv programele necesare elaborarii pro­iectelor de constructii cladiri, drumuri, instalatii, retele tehnico-edilitare.

In prezent, 18 specialisti cu studii superioare sunt permanent la dispozitia clientilor.

De cand functioneaza, SC ALMA CONSULTING SRL Focsani a primit premii, distinctii si atestari. Detine certificari:

ISO 9001/2008 (Sistemul de Management al Calitatii);

SR EN ISO 14001/2005 (Sistemul de Manage­ment de Mediu);

SR OHSAS 18001/2008 (Sistemul de Manage­ment al Sanatatii si Securitatii Ocupationale).

A fost si este permanent „abonata“ la distinctiile oferite in cadrul manifestarilor prilejuite de Topul National al firmelor private.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 88 – decembrie 2012, pag. 43Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/12/03/alma-consulting/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.