«

»

PRECON SRL: Garantia calitatii

Share

SC PRECON SRL, societate comerciala cu capital integral privat, constituita in anul 1991 prin cumpararea unui activ de la SC Progresul SA Bucuresti, are ca principal obiect de activitate producerea si valorificarea elementelor prefabricate din beton, beton armat si beton precomprimat pentru constructii civile, industriale si agricole.

 

In cadrul programului de dezvoltare a societatii, SC PRECON SRL a inaugurat, la 1 decembrie 2005, o linie moderna de producere a stalpilor electrici centrifugati din beton armat si precomprimat, conform noului standard de calitate SR 2970/2005, obligatoriu in Romania incepand cu 01.06.2006.

In prezent, SC PRECON SRL este unicul producator de stalpi electrici SC 10001, 10002, 10005, 15006, 15007, 15014, 15015 din zona Bucurestiului.

Tot pe aceasta linie, se produc stalpi electrici centrifugati tip SF 8-11 pentru liniile electrice de contact RATB, RAT Brasov, RAT Cluj si RAT Ploiesti. Societatea produce si stalpi electrici din beton precomprimat SE 4T, ST 10T si SE 11T pentru LEA, conform noului SR 2970/2005. Beneficiari: SC ENEL Romania, SC CEZ Oltenia, E’ON Moldova, SC Electrica: Muntenia Sud, Muntenia Nord, Dobrogea, Transilvania Sud, Transilvania Nord, Oltenia,  Banat.

 

SC PRECON SRL poseda scrisoare de acceptare produs si accept de partener, din partea SC Electrica SA.

 

SC PRECON SRL participa la modernizarea alimentarii cu apa a Bucurestiului si a altor localitati din tara furnizand CAMINE DEBITMETRU MODULATE SPATIALE din 4÷9 piese, prefabricate tip APA NOVA DN 50, DN 100, DN 200 ÷ DN 1.000, filtre de apa tip M – epurare, cunete si camine de vizitare f800 si f1.000, impreuna cu toata gama de prefabricate necesare retelelor apa-canal.

SC PRECON SRL contribuie la modernizarea satelor romanesti prin programele europene, furnizand: podete de trecere, timpane de podete – f300, f400, f500, f600, rigole si placute carosabile, elemente de sant etc.

Pentru lucrarile de distributie a energiei electrice SC PRECON SRL furnizeaza camine de tragere instalatii si bransamente electrice, rigole carosabile si necarosabile cu placi de acoperire pentru LES (linii electrice subterane), borne indicatoare trasee cabluri electrice 20 kV (joasa, medie si inalta tensiune).

 

SC PRECON SRL este inregistrata la Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii si in Registrul unic al produselor pentru constructii certificate CE.

 

Societatea a realizat si a furnizat elemente prefabricate (rigole, capace, casiuri, borduri, parapeti) pentru reabilitarea Autostrazii Bucuresti – Pitesti, a Soselei de Centura a Bucurestiului, Autostrada Transilvania (Bechtel), Autostrada Bucuresti – Ploiesti – Brasov.

 

Beneficiari:

Compania Nationala de Auto­strazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru auto­strada Bucu­resti – Pitesti si prelungirea acesteia, Soseaua de centura Bucuresti, IMSAT Groupe SNEF, Compania Nationala de Cai Ferate.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul nostru: www.preconjilava.ro sau sa ne contactati  la tel./fax  021.450.14.76, office@preconjilava.ro.

 

Precon ureaza Craciun Fericit si un 2013 plin de realizari clientilor si partenerilor de afaceri. La multi ani!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 88 – decembrie 2012, pag. 30



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/12/03/precon-srl-garantia-calitatii-3/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.