«

»

ROMTHERM 2013 – expozitie internationala pentru echipamente de conditionare a aerului

Share

ROMTHERM – Expozitie Internationala pentru Echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a Aerului

Editia a XVIII-a 18 – 21 aprilie 2013 Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti

Romexpo va organiza in perioada 18 – 21 aprilie 2013 singura manifestare din Romania dedicata echipamentelor de racire si incalzire – ROMTHERM.

Pe o suprafata de expunere de peste 10.000 mp vor participa peste 200 de expozanti romani si straini. De remarcat numarul aproape egal al participantilor din tara noastra comparativ cu cel al oaspetilor de peste hotare, gradul ridicat de internationalizare al acestei manifestri, de peste 40%, confirmand interesul firmelor straine pentru domeniul aparaturii de incalzire si racire din Romania si potentialul ridicat de dezvoltare. Tarile reprezentate vor fi: Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, China, Canada, Croatia, Danemarca, Elvetia, Federatia Rusa, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceh, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.

Aceasta manifestare expozitionala, de traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVIII-a editie si reuneste tematici specifice domeniului echipamentelor de incalzire si conditionare a aerului si a instalatiilor sanitare.

Va informam ca formularele de inscriere sunt deja disponibile, sau puteti alege varianta online de inregistrare.Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/01/13/romtherm-2013/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.