«

»

ALUPROF ROMANIA: Un nou management pentru reprezentanta din Romania

Share

Pentru a-si eficientiza activitatea, firmele cu reprezentare in Romania se modernizeaza, din mers, incercand sa se adapteze rapid la exigentele impuse de piata constructiilor din tara noastra.

La ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL, de pilda, compania mama ALUPROF SA POLONIA a hotarat sa schimbe conducerea, astfel ca, pentru o mai buna administrare a afacerilor, incepand cu data de 15 martie 2011, administrator al firmei a fost numit dl Arkadiusz Fron, care este, totodata, si directorul de export al companiei din Polonia.

Pentru a afla si alte noutati pe care le aduce pe piata romaneasca a constructiilor ALUPROF SYSTEM ROMANIA, va prezentam convorbirea realizata cu dl Arkadiusz Fron – administrator Aluprof Romania si cu dl Hubert Nuckowski – director general Aluprof Romania.

 

Redactia: Care sunt noutatile in privinta companiei dvs?

Arkadiusz FronArkadiusz Fron: In ultima perioada echipa noastra s-a marit luna de luna, asa incat, in acest moment, personalul companiei a ajuns la 11 persoane. Aceasta echipa, bine inchegata, sta la dispozitia clientilor sai atat pentru vanzari, cat si pentru detalii tehnice si livrare de marfa.

Incepand cu luna iulie 2012, echipei manageriale i s-a alaturat  domnul HUBERT NUCKOWSKI, in functia de director general. In acelasi timp, deoarece echipa si-a largit componenta, gama de produse oferite se mareste an de an, dar si pentru ca vanzarile au crescut cu 20% fata de anul 2011, se impunea o marire a spatiului de depozitare. Astfel, pentru a veni in intam­pinarea clientilor nostri cu cat mai multe produse, dar si pentru a avea pe stoc cantitati mai mari in masura sa raspunda prompt la solicitarile acestora, incepand cu aceasta luna, martie 2013, depozitul de marfa din Popesti Leordeni isi mareste capacitatea cu 30%.

Red.: Exigentele privind calitatea si fiabilitatea produselor similare de pe piata romaneasca au sporit neincetat. Care sunt argumentele firmei dumnea­voastra pentru asigurarea unei competitivitati sporite?

Hubert NuckowskiHubert Nuckowski: Produsele oferite de compania Aluprof sunt foarte diverse: sisteme din aluminiu pentru usi, ferestre, compartimentari interioare, fatade cortina, sisteme din aluminiu rezistente la foc/fum, sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti pentru garaj, grilaje din aluminiu, sisteme din otel pentru usi si feres­tre, ferestre glisante, plase contra insectelor fixe, tip rulou sau glisante etc. In aceste conditii, sistemele noastre pot satisface solicitarile celor mai exigenti utilizatori si pot ajuta arhitectii sa dea frau liber creativitatii. Aceasta si datorita faptului ca toate produsele noastre pot fi livrate atat nevopsite, cat si vopsite in culori din toata gama RAL sau imitatie de lemn.

Compania ALUPROF SA Polonia detine propria vopsitorie, asa incat calitatea acoperirii este foarte buna, iar timpul de livrare este scurt.

Toate marfurile sunt livrate cu certificate de garantie, incluzand si garantia pentru vopsea, fiind insotite si de declaratii de conformitate.

Personalul companiei ALUPROF, incepand cu echipa de vanzari, tanara si entuziasta, si continuand cu echipa de livrare, atenta si operativa, sunt, in permanenta, la dispozitia partenerilor nostri cu  sfaturi tehnice, solutii eficiente si livrari prompte de marfa.

Red.: Care sunt produsele noi oferite de Aluprof pentru beneficiarii din Romania?

A.F.: Proiectantii companiei ALUPROF sunt gata tot timpul sa puna la dispozitia clientilor produse noi, dar si sa le imbunatateasca pe cele vechi. De aceea, avand la baza sistemele deja cunoscute pentru usi si ferestre, dar si cele pentru pereti cortina, putem pune acum la dispo­zitia colaboratorilor nostri sisteme cu un coeficient sporit de izolare termica, “high insulation”.

Avem in oferta si sisteme noi pentru usi-ferestre cum este MB-86, primul sistem din aluminiu din lume la care a fost utilizat “aerogel”, material perfect pentru izolare termica; oferim, de asemenea, sisteme noi pentru pereti cortina MB-TT 50, care asigura un grad inalt de siguranta a cladirii impotriva pierderii de energie termica, sisteme pentru usi armonice, pentru protectie solara MB-SUNPROF etc.  Avem, totodata, in oferta sisteme din otel Forster. Suntem oricand la dispozitia colaboratorilor nostri cu sfaturi si detalii tehnice referitoare la sistemele elvetiene din otel pentru usi, ferestre (cu sau fara bariera termica), pereti cortina, luminatoare, sisteme antiefractie etc.

In ceea ce priveste sistemele de rulouri si porti pentru garaj sunt inovatii aduse la produsele vechi, dar avem in oferta si sisteme noi cum ar fi cele din PVC, sisteme antiefractie, sisteme de rulouri tencuibile, plase contra insectelor glisante si cu balamale etc.

Red.: In 2013 si in continuare se spera in relansarea constructiilor in Romania. Puteti asigura eventuala cerere din produsele Aluprof?

A.F.: Pe toti partenerii nostri, dar si pe viitorii colaboratori, ii invitam sa vina la Depozitul de marfa din Popesti Leordeni, Ilfov pentru a se familiariza cu produsele din oferta companiei Aluprof, dar si pentru a cunoaste intreaga echipa ALUPROF SYSTEM ROMANIA.

Suntem la dispozitia partenerilor nostri pentru orice comanda iar prin marirea capacitatii de stocare a marfii, vom reduce la zero perioada de asteptare pana ce marfa este aprovizionata de la compania “mama”.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 90 – martie 2013, pag. 20

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/04/aluprof-romania-un-nou-management-pentru-reprezentanta-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.