«

»

TEGERO & Co.: Oferta diversificata de piese de schimb, motoare diesel, pompe hidraulice, transmisii

Share

Firma Tegero SRL a fost infiintata in anul 1991 ca societate mixta germano-romana.

In anul 1999 denumirea societatii s-a schimbat in „Tegero & Co.“ profilul de activitate largindu-se in domeniul hidraulicii.

furtunuri_hidraulice_tegeroInca din anul 2000 s-a implementat logistica necesara pentru reparatii motoare diesel, pompe si motoare hidraulice, cutii de viteze si punti, precum si reparatii capitale incepand cu utilaje mici (ex: miniexcavatoare, mini­incarcatoare) si pana la utilaje medii si mari.

Incepand cu 2004 s-a extins gama de marci de utilaje. Tegero & Co. livreaza piese de schimb ori­ginale si OEM pentru care se asigura si service. S-a ajuns pana in prezent la urmatorul portofoliu: Akerman, Ammann, Atlas, Benati, Bobcat, Case, Caterpillar, Daewoo, Doosan, Demag, Eder, FAI, Faun, Fiat, Fiat-Allis, Fuchs, Furukawa, Hamm, Hanix, Hanomag, Hitachi, Hydrema, Hyundai, IHI, JCB, Kobelco, Komatsu, Kramer, Kubota, Liebherr, Mitsubishi, Neuson, New Holland, Nobas, O&K, Poclain, Samsung, Schaeff, Sennebogen, Terex, Voegele, Volvo, Yanmar, Zeppelin.

Suntem in prezent in situatia de a raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor, in orice localitate din tara, avand la dispozitie trei echipe de service si autovehiculele aferente dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru interventii rapide la beneficiar.

Putem asigura atat reparatii pe subansamble: motor, pompe, hidromotoare, transmisii: cutii de viteza si punti, instalatie electrica si electronic, precum si revizii si intretinere periodica.

La sediul firmei se afla parcul de utilaje second-hand, atelierul pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese schimb si consumabile.

tegeroIn intampinarea clientilor venim, de asemenea, cu o echipa de vanzari profesionista care face identificarea pieselor, corect si rapid, in vederea asigurarii tuturor ce­rintelor pentru clientii nostri.

Calitatea serviciilor si seriozitatea sunt cele doua principii de baza la TEGERO & Co.

Tegero & Co. participa in perioada 27-31 martie a.c. la Targul de Utilaje si Camioane (UTICAM) ce va avea loc la Romaero Baneasa, Bucuresti. Va asteptam sa ne vizitati la targ dar si la sediul din Sibiu sau pe internet la adresa http://www.tegero-utilaje.ro/.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 90 – martie 2013, pag. 37

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/07/tegero-co-oferta-diversificata-de-piese-de-schimb-motoare-diesel-pompe-hidraulice-transmisii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.