«

»

UTICAM 2013 – mai multe informatii din piata constructiilor

Share

uticam_2013UTICAM 2013, cea de-a doua editie a expozitiei internationale de utilaje si camioane pentru constructii, isi deschide portile peste doua saptamani, la Romaero Baneasa.

Intre 27 si 31 martie, vor putea fi admirate game complete de echipamente pentru constructii. Mini-excavatoare, buldo-excavatoare, incarcatoare, foreze, gredere, camioane si multe alte tipuri de utilaje destinate lucrarilor in constructii vor fi prezente, timp de 5 zile, la Romaero Baneasa.

Dar anul acesta, la UTICAM se vor oferi si solutii pentru logistica si distributie. Compania Midocar va prezenta modelele Volkswagen Transporter cu 4 versiuni de carosare si Volkswagen Amarok, pick-up-ul cu cea mai mare suprafata de incarcare din clasa sa, ca solutii eficiente pentru a micsora consumul de combustil si in acelasi timp sa creasca mobilitatea echipelor de teren.

O alta noutate a evenimentului de anul acesta este nivelul informational ridicat privind tehnologiile de ultima ora. Astfel, UTICAM 2013 va fi centrat pe workshop-uri si conferinte educationale, organizate de catre expozantii UTICAM.

Vikos Impex, dealer exclusiv in Romania al companiilor KREDMASH – producator statii de asfalt si STIM – producator de masini marcaj rutier si componenti marcaj rutier precum si utilaje constructii drumuri, este unul din expozantii care a decis sa organizeze un workshop informational privind echipamentele aduse.

In data de 29 martie, Vikos Impex va explica modul de functionare al masinilor si va prezenta o demonstratie a modului de lucru a acestora.

Toti cei interesati de informatii de actualitate din lumea constructilor, sau care doresc sa admire noutatile tehnlogice din 2012 – 2013, sunt asteptati in perioada 27 – 31 martie, la Romaero Baneasa.

Accesul in cadrul evenimentul se va face prin achizitia unui billet la intrare, in valoare de 10 Ron sau cu invitatii gratuite, care pot fi descarcate accesand linkul www.uticam.ro/invitatie-online/.

Pentru detalii suplimentare, Carmen Nechita, PR Manager UTICAM, va sta la dispozitie pe email carmen@uticam.ro, sau la telefon 0720 534 084.

Parteneri eveniment: Europa FM, Hotel Caro, Euro Media, Phoenix Media, 100%Construct, Agenda Construcţiilor, Bursa Constructiilor, Cargo&Bus, Easy Engineering, E-Construction, E-Build, Info Constructii, InfoConstruct, Intermodal Logistic, Truck & Van, Masini si Utilaje, Pro Idea, RB Transport, Revista Constructiilor, Smart Worker, Transporter, Tranzit, Ziua Cargo.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/13/uticam-2013-mai-multe-informatii-din-piata-constructiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.