«

»

UTICAM si-a deschis portile catre vizitatori

Share

siglaUticam 2013, expozitia de utilaje si camioane pentru constructii, infrunta iarna din Bucuresti si isi deschide portile miercuri, 27 martie, pentru o perioada de 5 zile, la Romaero Baneasa.

Pana duminica, 31 martie, sunt asteptati, la Romaero Baneasa, arhitecti, constructori, ingineri, reprezentanti ai companiilor de constructii si toti cei care sunt interesati sa descopere ultimele noutati in materie de utilaje, tehnologie si camioane pentru constructii.

Aflat la cea de-a doua editie, Uticam 2013 este mai condensat decât in 2012. Anul acesta, 32 de expozanti expun ultimele modele de utilaje si camioane pentru constructii, pe o suprafata de 7000 de metri patrati.

„Ne bucuram ca am reusit, si in acest an, sa aducem impreuna, sub umbrela Uticam, distribuitorii de utilaje si camioane pentru constructii care doresc sa prezinte publicului noutatile. Am reusit acest lucru in ciuda faptului ca anul 2012 a fost unul slab pentru domeniul constructiilor, in 2013 nu sunt asteptate investitii majore in acest sector, iar Bauma 2013, un eveniment de referinta pentru lumea constructiilor, se desfasoara la nicio luna distanta de Uticam. Acest lucru ne face sa privim cu incredere spre viitor. Acum nici vremea de afara nu ne mai poate speria”, a declar Bogdan Craiciu, director general Uticam.

Uticam este deschis, incepând de miercuri 27 martie, pâna duminica 31 martie. Programul de vizitare este de miercuri pâna sâmbata, de la ora 10:00 la ora 18:00 si duminica de la 10:00 la ora 16:00. Accesul se face pe baza de invitatie, care poate fi descarcata gratuit de pe siteul oficial al evenimentului, www.uticam.ro. sectiunea Invitatie Online.

 

Parteneri eveniment: Europa FM, Hotel Caro, Euro Media, Phoenix Media, 100% Construct, Agenda Constructiilor, Bursa Constructiilor, Cargo&Bus, Easy Engineering, E-Construction, E-Build, Info Constructii, InfoConstruct, Intermodal Logistic, Truck & Van, Masini si Utilaje, Pro Idea, RB Transport, Revista Constructiilor, Transporter, Tranzit, Ziua Cargo.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/27/uticam-si-a-deschis-portile-catre-vizitatori/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.