«

»

Prima editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania, CONTRACTOR 2013, 27-28 mai, Bucuresti

Share

banner_instalatii_alb

Peste 200 de antreprenori de instalatii, proiectanti de instalatii si companii din industrie participa pe 27 si 28 mai 2013, la Bucuresti, la prima editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania, CONTRACTOR.

Dipl. Ing. Reinhold Bacher prezinta la CONTRACTOR proiectul HVAC realizat pentru Centrul International de Conferinte Dalian

Reinhold Bacher este inginer proiectant de instalatii si autorul unor proiecte sofisticate, realizate pentru cladiri premiate la concursuri internationale. Cea mai recenta lucrare a sa, pe care o va prezenta la CONTRACTOR 2013, este proiectul HVAC pentru Centrul International de Conferinte Dalian, din China (arhitect: Wolf D. Prix, COOP HIMMELB(L)AU).

Proiectul HVAC de la Dalian este una dintre lucrarile de referinta ale biroului vienez Reinhold A. Bacher. Serviciile realizate pentru Dalian International Conference Center au fost: proiectare preliminara pentru serviciile mecanice si electrice (principalul obiectiv: eficienta energetica), simulare termica, planificarea retelei de conducte si tubulatura ca fundatie pentru designul arhitectural, controlul permanent al proiectarii.

Printre speakerii CONTRACTOR 2013 se numara si Ing. Ruxandra Ciacoi, care va sustine prezentarea proiectului de instalatii de la Crystal Tower (Marele Premiu al Anualei de Arhitectura Bucuresti, 2012), Ing. Alexandra Stoica, care va prezenta proiectarea instalatiilor aferente Stadionului Cluj Arena (premiat in cadrul Anualei de Arhitectura 2012 Bucuresti) si Dipl.Ing. Gabriel Horvath, ce va prezenta proiectul de instalatii electrice a ceei mai inalte cladiri din Romania, Sky Tower.

Peste 500 de specialisti vor vizita, pe 27 si 28 mai, expozitia comuna GIS si CONTRACTOR

Peste 500 de arhitecti, designeri, specialisti in iluminat, antreprenori si proiectanti de instalatii vor vizita pe 27 si 28 mai expozitia tematica din cadrul GIS si CONTRACTOR 2013. Invitatii celor doua evenimente, diferite ca program si auditoriu, se vor reuni in cadrul expozitiei comune din Grand Ballroom.

Mai multe informatii pe http://www.instalatii.contractor.com.ro/Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/03/28/prima-editie-a-expoconferintei-antreprenorilor-de-instalatii-din-romania-contractor-2013/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.