«

»

SUPER CLEAN: Echipamente profesionale pentru curatenie

Share

super-cleanKärcher pentru constructii, prin aparatele de curatenie robuste si inovatoare, face din curatarea oricarui tip de murdarie o activitate rapida, simpla, economica si eficienta.

 

1. Murdarie aderenta – cu aparatele cu inalta presiune, cu apa calda sau rece, se vor indeparta resturile de murdarie cele mai persistente, precum praf, vopsele sau beton. Cu o presiune de pana la 350 de bari se pot curata rapid si eficient fatade, pardoseli si utilaje.

2. Murdarie neaderenta – cu aspiratoarele uscat / umede de la Kärcher. Fie ca sunt compacte si usor de manevrat, fie in varianta cu volum mare, cu o forta de aspirare extrema si cu o capacitate de pana la 100 de litri – cu ele se poate aspira de la praf fin pana la murdarie grosiera, de la lichide pana la lubrifianti, span, reziduuri neaderente.

3. Murdarie cu volum mare – cu masinile de maturat si maturat-aspirat (de la aparatele compacte conduse manual pana la masinile cu post de conducere) – se garanteaza o interventie eficienta, pentru o curatare optima a santierului, a terenului intreprinderii sau a halei de depozitare.

4. Murdarie speciala – cu aparate cu presiune maxima cu pana la 2.500 de bari pentru murdariile cele mai persistente, aspiratoare de siguranta pentru prafurile explozibile sau nocive pentru sanatate, aparate de sablat cu gheata uscata pentru curatarea protectoare a suprafetelor sensibile.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 75

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/10/super-clean-echipamente-profesionale-pentru-curatenie-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.