«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: Invitatie la BAUMA 2013

Share

bauer-maschinen-logoA 30-a editie a Targului international pentru utilaje si echipamente de constructii BAUMA 2013 se desfasoara in acest an la München, in perioada 15-21 aprilie.

In numele companiilor din Bauer Maschinen Group, avem placerea sa va invitam la standul N520, situat in zona de nord a platformei exterioare, pe o suprafata de 2.700 m2.

Ca la fiecare editie, companiile grupului BAUER vor expune cele mai noi produse dezvoltate, ce inglobeaza solutii noi, inovative, acoperind o gama larga de tehnologii din domeniul fundatiilor speciale.

 

BAUER Maschinen va expune 5 utilaje de foraj rotativ pentru piloti, din seria BG, grupate in doua categorii constructive, „Value Line“, cu utilaje standard, destinate in exclusivitate metodei de foraj cu bara telescopica de tip Kelly, si „Premium Line“, cu utilaje multi­functionale, flexibile, care pot fi adaptate pentru toate tehnologiile de foraj rotativ pentru piloti.

Va fi expusa, de asemenea, o macara de 96 t, MC96, echipata cu un motor Diesel de 570 kW, TIER 4 si cu o unitate de freze pentru pereti dia­fragma, BC 32.

Fiecare dintre celelalte firme componente ale Bauer Maschinen Group vor fi prezente in stand cu cele mai  recente si semnificative realizari:

KLEMM, cu utilaje pentru foraje de ancorare si foraje de micro­piloti.

ABS, cu instalatii pentru foraje orizontale de subtraversare si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane.

HAUSHERR, cu utilaje de foraj pentru explozii in cariere si exploa­tari miniere la suprafata.

RTG, cu utilaje pentru instalat pal­planse prin vibro-apasare.

PILECO, cu ciocane diesel pentru batut piloti metalici sau pal­planse, care pot fi montate pe mastul unei masini de foraj tip BG, sau al unei masini tip RTG. De ase­menea, pot fi suspendate in carligul unei macarale BAUER tip MC.

PRAKLA, specializata in fabricatia utilajelor de forat puturi de apa, pentru prelevare de probe necesare stu­diilor geotehnice, precum si pentru foraje de captare a energiei geotermale.

La BAUMA 2013 va fi prezentat un utilaj multifunctional modulat, ce poate fi configurat diferit, conform cerintelor fiecarui client.

FAMBO, cu echipamente de batut palplanse sau piloti prefabricati, mon­tabile pe excavator.

MAT, cu instalatii de preparare, transport si injectie a fluidelor de foraj.

 

Daca sunteti interesati de produsele BAUER prezentate si doriti sa raspundeti invitatiei noastre de a vizita standul grupului BAUER de la BAUMA 2013, va rugam sa ne contactati la telefon 0268/406.406, sau la

e-mail office@tpcom.ro. La sosirea in stand ne puteti contacta la telefoanele: 0745-028.205 sau 0741-088.981.

Va asteptam la BAUMA 2013!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/10/tractor-proiect-comert-invitatie-la-bauma-2013/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.