«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA: Noi solutii pentru imbunatatirea parametrilor sistemelor din aluminiu

Share

aluprof-romania-logoCompania ALUPROF SA Polonia, prin specialistii sai, se procupa continuu pentru a gasi noi solutii in vederea imbunatatirii parametrilor sistemelor din aluminiu oferite beneficiarilor sai, precum si pentru a raspunde celor mai indraznete cerinte ale arhitectilor si clientilor finali.

De asemenea, dorim sa venim, de fiecare data, in intam­pinarea clientilor nostri cu inovatii la sistemele vechi sau cu solutii noi, suntem intr-o perpetua activitate de dezvoltare. Din aceasta continua dorinta de noutati a prins contur sistemul pentru usi si ferestre MB-86. Pot fi executate, in trei variante, usi si ferestre cu performante foarte bune, in functie de transferul de caldura: ST, SI si AERO.

Este primul sistem pentru usi si ferestre din lume pentru care s-a folosit AEROGEL, un material cu izolatie termica excelenta asemanator costumelor pentru astronauti. Avantajul sistemului MB 86 este ca se pot obtine constructii cu dimensiuni mari, profilele avand o rezistenta ridicata.

Mai multe obiective au fost deja ridicate avand in componenta usi si ferestre realizate cu acest sistem, din pacate, la nivel final, numai in Polonia. Sunt in stadiu de executie cateva obiective si la noi in tara, urmand sa vi le pre­zentam in varianta finala in numere urmatoare ale revistei.

Pentru a va familiariza cu acest sistem dar si cu restul produselor din oferta Aluprof va asteptam la depozitul nostru din Popesti Leordeni.

Echipa de vanzari va asteapta cu solutii pentru orice lucrare si pentru a va raspunde prompt la intrebari.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/11/aluprof-system-romania-noi-solutii-pentru-imbunatatirea-parametrilor-sistemelor-din-aluminiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.