«

»

HIDROCONSTRUCTIA: Domenii de activitate ale companiei

Share

hidro-aprilie-foto-5Constructii si amenajari hidroenergetice si hidrotehnice cu activitati ce includ: baraje din beton si materiale locale, diguri, ecluze si alte lucrari fluviale, centrale hidroelectrice subterane si de suprafata, prize de suprafata, statii de pompare, galerii si canale de aductiune, foraje si injectii pentru voaluri de etansare.

Alte domenii de activitate:

Constructii edilitare, de gospodarie comunala si ecologice (retele de apa potabila, statii de tratare apa potabila, retele canalizare, statii de tratare apa uzata, rezervoare de inmagazinare, depozite ecologice pentru deseuri menajere si industriale).

Constructii rutiere, drumuri, poduri si lucrari de arta (autostrazi, drumuri si poduri, tunele rutiere, fero­viare si consolidari).

Constructii civile si industriale (constructii industriale, administrative si social-culturale si constructii de locuinte).

Portofoliul de servicii include si fabricarea betonului si mortarului, prefabricate din beton, confectii metalice, lucrari de instalatii electrice, sanitare, incalzire si aer conditionat, activitati de testari si analize de laborator, lucrari de extragere a pietrisului, nisipului, argilei si anrocamentelor, producerea si furnizarea energiei electrice in MHC-uri, inspectia tehnica periodica pentru toate tipurile de autovehicule, lucrari de proiectare, si alte numeroase activitati.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 4

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/11/hidroconstructia-domenii-de-activitate-ale-companiei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.