«

»

MAGOT SRL: Investitie in echipamente pentru prelucrarea sticlei

Share

MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE Sl ADMINISTRATIEI PUBLICE

GUVERNUL ROMANIEI

Comunicat de presa

TITLUL PROIECTULUI:

„Modernizarea intreprinderii SC MAGOT SRL prin achizitionarea de echipamente de prelucrare pentru sticla plana si diversificarea productiei”

SC MAGOT SRL din Bacau, anunta finalizarea proiectului cu titlul „Modernizarea intreprinderii SC MAGOT SRL prin achizitionarea de echipamente de prelucrare pentru sticla plana si diversificarea productiei”, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3. „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Număr referinţa: COD SMIS 25405

Valoarea totala a proiectului: 1.084.264,68 lei

Valoarea asistentei nerambursabile din F.E.D.R.: 853.080 lei

Programul: Programul Operaţional Regional 2007-2013

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Organism intermediar: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Obiectivele proiectului: diversificarea produselor din sticla plana, creşterea cifrei de afaceri a firmei si crearea a 3 locuri de munca permanente.

Proiectul a avut ca rezultate achizitionarea unui cuptor de laminare sticla si o masa automata de debitat sticla precum si crearea a 3 locuri de munca in domeniul prelucrarii sticlei plate.

In urma implementarii proiectului S.C. MAGOT SRL isi va atinge obiectivele legate de dezvoltarea microintreprinderii prin introducerea in fabricatie a unor produse diversificate (geam laminat in diferite combinatii) care raspund cerintelor de calitate, siguranta, securitate in exploatare si protectie fonica solicitate pe piata constructiilor conform legislatiei europene.

Date de contact:

SC MAGOT SRL, Strada Tineretului nr 44, Bacau, Damian Marian – Tel. 0747273708, Fax: 0234/546665, e-mail: magotbacau@yahoo.com

„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”.

Vezi aici documentul in original

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/11/magot-srl-comunicat-de-presa/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.