«

»

ROMFRACHT SPEDITION: Conform Studiului Pietei Pardoselilor Industriale din Romania, editia 2011, realizat de IBC Focus, compania ROMFRACHT este liderul de piata pe segmentul fibrelor de polipropilena

Share

Asa cum am promis candva am ajuns, iata, in momentul de fata, lideri de piata. Nu a fost usor, dar firma noastra fiind dinamica si cu orientare catre cerintele clientilor am reusit sa ajungem in varf.

Am generat idei noi, materiale noi si suntem in continua efervescenta fata de cerintele pietei. Traim intr-un mediu concurential si acest lucru ne tine activi.

Sigilantul rezistent la sare este cel mai nou produs pe care l-am lansat pe piata din Romania. Este un sigilant de top, cu grad mare de acoperire, care se aplica atat pe beton crud, cat si pe beton vechi. Are efecte spectaculoase si pe betonul amprentat. Sigilantul se numeste Super Diamond Clear si este ambalat in bidoane de metal de 18,9 litri.

Sa nu uitam fibrele! Forta Ferro este singura fibra de polipropilena care inlocuieste 100% metalul in armarea pardoselilor. Cand vorbim de generarea de economii sustenabile, de pana la 60%, cred ca merita atentie.

Ca producatori de fibra metalica putem afirma ca, fata de anul 2008, cand piata din Romania absorbea cca. 3.500 tone pe luna, astazi vorbim de o piata de pana la 800 tone pe luna, iar din acest segment noi acoperim cam 70%.

Recomand, in continuare, folosirea fibrelor produse in Romania mai ales ca venim in intampinarea beneficiarilor cu sprijin tehnic (inclusiv calculul dozajului de fibre).

 

Mai multe detalii gasiti pe www.fibre-polipropilena.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 45

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/11/romfracht-spedition-conform-studiului-pietei-pardoselilor-industriale-din-romania-editia-2011-realizat-de-ibc-focus-compania-romfracht-este-liderul-de-piata-pe-segmentul-fibrelor-de-polipropilena/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.