«

»

TEGERO&Co.: Piese de schimb si reparatii utilaje de constructii. Scule hidraulice si pneumatice profesionale: www.spitznas.de

Share

tegero sigla copyFirma Tegero SRL a fost infiintata in anul 1991 ca societate mixta germano-romana.

In anul 1999 denumirea societatii s-a schimbat in „Tegero & Co.“ profilul de activitate largindu-se in domeniul hidraulicii.

Inca din anul 2000 s-a implementat logistica necesara pentru reparatii motoare diesel, pompe si motoare hidraulice, cutii de viteze si punti, precum si reparatii capitale incepand cu utilaje mici (ex: miniexcavatoare, mini­incarcatoare) si pana la utilaje medii si mari.

Incepand cu 2004 s-a extins gama de marci de utilaje. Tegero & Co. livreaza piese de schimb ori­ginale si OEM pentru care se asigura si service. S-a ajuns pana in prezent la urmatorul portofoliu: Akerman, Ammann, Atlas, Benati, Bobcat, Case, Caterpillar, Daewoo, Doosan, Demag, Eder, FAI, Faun, Fiat, Fiat-Allis, Fuchs, Furukawa, Hamm, Hanix, Hanomag, Hitachi, Hydrema, Hyundai, IHI, JCB, Kobelco, Komatsu, Kramer, Kubota, Liebherr, Mitsubishi, Neuson, New Holland, Nobas, O&K, Poclain, Samsung, Schaeff, Sennebogen, Terex, Voegele, Volvo, Yanmar, Zeppelin.

Suntem in prezent in situatia de a raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor, in orice localitate din tara, avand la dispozitie trei echipe de service si autovehiculele aferente dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru interventii rapide la beneficiar.

Putem asigura atat reparatii pe subansamble: motor, pompe, hidromotoare, transmisii: cutii de viteza si punti, instalatie electrica si electronic, precum si revizii si intretinere periodica.

La sediul firmei se afla parcul de utilaje second-hand, atelierul pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese schimb si consumabile.

In intampinarea clientilor venim, de asemenea, cu o echipa de vanzari profesionista care face identificarea pieselor, corect si rapid, in vederea asigurarii tuturor ce­rintelor pentru clientii nostri.

Calitatea serviciilor si seriozitatea sunt cele doua principii de baza la TEGERO & Co.

Va invitam sa ne vizitati, atat la sediul din Sibiu cat si pe internet la adresa www.tegero-utilaje.ro.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 91 – aprilie 2013, pag. 67

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/11/tegeroco-piese-de-schimb-si-reparatii-utilaje-de-constructii-scule-hidraulice-si-pneumatice-profesionale-www-spitznas-de/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.