«

»

A treia editie GIS, despre arhitectura de interior, design si iluminat, in proiectele de birouri, hoteluri si cladiri comerciale – 27-28 mai, Bucuresti

Share

Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS continua sa promoveze proiectele recente de interior si design, inovative si sofisticate, premiate in cadrul ultimelor editii ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards si Lighting Design Awards.

Tematica generala a editiei din 2013 este „interior architecture and design, product design, lighting design and engineering”.

Evenimentul imbina partea de show cu partea tehnica, prezentarile proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate.

GIS se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, mediilor de specialitate, universitar si academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse si tehnologii inovatoare, tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.
Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu IFI, International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe detalii aici.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/04/26/a-treia-editie-gis-despre-arhitectura-de-interior-design-si-iluminat-in-proiectele-de-birouri-hoteluri-si-cladiri-comerciale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.