«

»

ALUPROF: Noi solutii pentru imbunatatirea parametrilor sistemelor din aluminiu

Share

aluprof romania logoAsa cum i-am obisnuit pe cititorii revistei, continuam sa prezentam sisteme noi din oferta companiei ALUPROF SA Polonia.

Departamentele de dezvoltare ale companiei „mama“ urmaresc continua imbunatatire a parametrilor sistemelor din aluminiu oferite, concepand solutii noi, inovatoare, atat pentru sistemele pentru usi si ferestre, cat si pentru cele destinate realizarii de pereti cortina.

Toata gama de produse Aluprof se afla la dispo­zitia clientilor nostri, care pot viziona mostre de produse la depozitul societatii din Popesti Leordeni.

Echipa de vanzari va ofera solutii pentru orice lucrare, fiind gata sa raspunda oricaror intrebari ale clientilor si sa livreze prompt marfurile comandate.

Va asteptam cu drag!

 

In perioada 15-17 mai 2013, compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA participa la “Romanian Convention of Architecture & Design” – ROCAD – Conventia Romana de Arhitectura si Design, organizata la Sala Palatului de DK Events & Advertising SRL.

Vom reveni cu detalii despre desfasurarea acestui eveniment in editia viitoare a revistei.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 92 – mai 2013, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/05/07/aluprof-noi-solutii-pentru-imbunatatirea-parametrilor-sistemelor-din-aluminiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.