«

»

HIDROCONSTRUCTIA: Domenii de activitate ale companiei. Drumuri si poduri

Share

hidro mai foto 2CONSTRUCTII RUTIERE, DRUMURI, PODURI, LUCRARI DE ARTA: autostrazi, drumuri, poduri, tunele rutiere, feroviare si consolidari.

CONSTRUCTII SI AMENAJARI HIDROENERGETICE SI HIDROTEHNICE: baraje din beton si materiale locale, diguri, ecluze si alte lucrari fluviale; centrale hidroelectrice subterane si de suprafata; prize de suprafata, statii de pompare; galerii si canale de aductiune; foraje si injectii pentru voaluri de etansare; etansari in profunzime.

CONSTRUCTII EDILITARE, DE GOSPODARIE COMUNALA SI ECOLOGICE: retele apa potabila, statii de tratare apa potabila; retele canalizare, statii de tratare apa uzata; rezervoare de inmagazinare; depozite ecologice pentru deseuri menajere si industriale.

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE: constructii industriale; constructii administrative si social-culturale; constructii de locuinte.

ALTE  ACTIVITATI: fabricarea betonului si mortarului; prefabricate din beton; confectii metalice; lucrari de instalatii electrice, sanitare, incalzire si aer conditionat; activitati de testari si analize de laborator; lucrari de extragere a pietrisului, nisipului, argilei si anrocamentelor; producere si furnizare energie electrica in MHC-uri; inspectia tehnica periodica pentru toate tipurile de autovehicule; lucrari de proiectare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 92 – mai 2013, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/05/07/hidroconstructia-domenii-de-activitate-ale-companiei-drumuri-si-poduri/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.