«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA: Fata in fata cu cei care pun produsele noastre „in opera”

Share

aluprof iuniePana acum, cititorii „Revistei Constructiilor” au fost obisnuiti sa prezentam, in fiecare numar, noutatile privind sistemele pe care societatea noastra le comercializeaza in Romania.

De asta data, ne vom referi la un eveniment la care compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA a fost prezenta.

Este vorba de expozitia “Romanian Convention of Architecture & Design” / ROCAD / Conventia Romana de Arhitectura si Design, organizata in perioada 15 – 17 mai 2013, de catre DK Events & Advertising SRL, la Sala Palatului din Capitala.

La acest eveniment, societatea noastra a fost prezenta cu produse si sisteme pe care numerosi vizitatori, majoritatea proiectanti, arhitecti, studenti, profesori, au avut ocazia sa le admire si sa se informeze asupra calitatilor si performantelor lor tehnice.

Un aspect care ne-a bucurat in mod deo­sebit la acest eveniment a fost calitatea vizitatorilor. Si aceasta deoarece pentru compania noastra sunt la fel de importante atat produsele pe care le comercia­lizam, detaliile tehnice si solutiile oferite cat si persoanele si firmele care le „pun in opera“.

Ele sunt cele care, de foarte multe ori, dand friu liber imaginatiei, isi pun “amprenta” pe fiecare obiectiv realizat cu produsele noastre.

Este principalul motiv pentru care consi­deram evenimentul la care am participat un real succes, un eveniment despre care lasam, in continuare, ima­ginile sa vorbeasca.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 93 – iunie 2013, pag. 26  

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/06/28/aluprof-system-romania-fata-in-fata-cu-cei-care-pun-produsele-noastre-in-opera/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.