«

»

MULTIBETON: Investiti in loc sa pierdeti

Share

multibeton iulie foto 8Modificarile climatice si preturile crescande ale energiei ne obliga la o regandire a societatii. Astfel, energiilor regenerabile le revine o pozitie cheie, in primul rand surselor de caldura, de pana la 90% din totalul energiei necesare in consumul casnic, pentru incalzire / racire si apa calda.

Este foarte importanta distribuirea optima a caldurii in fiecare incapere. Trebuie sa fie placut ca intre cei 4 pereti ai locuintei noastre, birouri sau locuri de munca, sa avem temperaturi apropiate atat iarna cat si vara.

Sistemul de incalzire/racire MULTIBETON este conditia ideala si eficienta pentru utilizarea energiilor regenerabile. Prin metoda noastra unica de calcul si montarea modulara, aducem caldura si frigul acolo unde este necesar si placut pentru dvs. Rezultatul este o temperatura uniforma in toate incaperile, cu cea mai mare economie la nivelul costurilor.

Sistemul de incalzire/racire MULTIBETON lucreaza cu cele mai scazute temperaturi pe tur. Acestea permit cele mai ridicate cifre de exploatare anuale si instalarea pompelor de caldura cu cel mai mic consum de energie electrica. Astfel se diminueaza consumul casnic de energie electrica de la elemen­tele fotovoltaice. Cu alte cuvinte, eficienta in economisire.

Va prezentam un exemplu graitor pentru toti partenerii nostri MB: partenerul nostru Wendt & Mörke din Penkun (Pomerania de Vest) a instalat din 1990 numai pompe de caldura cuplate cu sistemul de incalzire/racire MULTIBETON.

Directorul General al firmei, Karl-Heinz Wendt nu­meste sistemul sau de incalzire „Combinatia alternativa“. Acesta combina componentele:

• Incalzirea si racirea suprafetelor in sistem MULTIBETON

• Pompe de caldura

• Energie solara

• Fotovoltaica

pentru o incalzire si racire optim calculate de mare eficienta, pentru orice tip de constructie. Energia electrica pentru pompa de caldura, controlul si pompa de incalzire se realizeaza simplu prin fotovoltaic. Prin acest sistem viitorul incalzirii si racirii prin pardoseala poate fi calculat si, in calitate de proprietar al unei asemenea instalatii, deveniti independenti de speculantii cu materiile prime. De aceea:

Protejati-va Averea

Si Investiti Astazi in Viitorul Dvs.

Apelati la reprezentantul dvs. MULTIBETON Romania, tel: 0723 548 754

021 311 3490

021 311 7013

niculae.tinis@gmail.com

sau simplu apelati la noi: +49 (0) 22 41/25 20 00

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 94 – iulie 2013, pag. 36

Autor:
Thomas Marr – redactor sef, Friend of Energy Savers

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/07/10/multibeton-investiti-in-loc-sa-pierdeti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.