«

»

Construieste-ti casa cu ALUPROF

Share

Compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA pune la dispozitia colaboratorilor sai sisteme complete din aluminiu pentru usi si ferestre, terase, usi glisante, rulouri exterioare si porti pentru garaj.

Eficienta energetica a cladirilor a inceput sa fie un criteriu important in alegerea sau construirea unei case, asa incat specialistii companiei ALUPROF SA au cautat solutii pentru imbunatatirea sistemelor clasice oferite dar si pentru a dezvolta noi produse.

De ce sa nu investim in case cu consum redus de energie pentru incalzire, iluminat si aer conditionat, facand, in acelasi timp, economie pentru consumatori si protejand mediul inconjurator?

Eficienta energetica a unei case este influentata si de tamplaria aleasa pentru usi si ferestre. In acest sens, tamplaria pentru ferestre joaca un rol deosebit, fiind important nu numai ce tip de sistem alegi ci si cum este efectuat montajul acesteia.

Sistemele pentru ferestre MB 86 AERO si MB 70HI, oferite de ALUPROF, au un coeficient de transfer termic foarte bun, iar dimensiunile pana la care se pot executa sunt foarte mari: inaltime pana la 2.800 mm si latime pana la 1.700 mm.

Alaturi de ferestre si usile au un rol foarte important in limitarea pierderii de caldura. Alegerea corecta a  usilor poate reduce pierderea de caldura cu pana la 35%.

ALUPROF ofera sistemul de usi tip panel cu dimensiuni mari de pana la 1.400 mm latime si 2.600 mm inaltime si cu un coeficient de transfer termic U care porneste de la 0,6 W/m2K. Culorile pot fi din gama RAL standard sau imitatie de lemn.

Pentru mai multe detalii despre aceste sisteme si despre toata gama de produse oferite de compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA, va invitam sa ne vizitati la depozitul nostru din Popesti Leordeni, Ilfov in Strada Taberei, nr. 1.

Echipa ALUPROF este in permanenta la dispozitia Dumneavoastra!  

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 95 – august 2013, pag. 26  

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/08/01/construieste-ti-casa-cu-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.