«

»

EXPO MEDIA: Tendinte si solutii de sanatate si securitate in munca – prima editie a “Workplace Safety Management Forum”

Share

wsmf6 din 10 romani nu cunosc politici de integrare a persoanelor mai in varsta in campul muncii

Expo Media aduce in prim plan tendinte si solutii de sanatate si securitate in munca la prima editie a evenimentului “Workplace Safety Management Forum”, ce va avea loc in data de 26 septembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Bucuresti, 6 Septembrie 2013 – Conform studiilor desfasurate de Agentia Europeana de Securitate si Sanatate in Munca in mai 2013, doar 7 la suta din angajatii din Romania stiu de existenta unor politici corporate de integrare a persoanelor varstnice in campul muncii.  Mai mult, 53 la suta din romani considera ca pana in 2020 nu va creste numarul de angajati cu varste de peste 60 de ani. In cadrul studiului european axat pe siguranta ocupationala, Romania a iesit pe ultimul loc, din cele 31 de state implicate, in privinta procentului de respondenti care estimeaza un numar mai mare de angajati varstnici pana in 2020 (1 din 4 respondenti, respectiv un procent de 28 la suta).

Expo Media aduce in prim plan multe alte tendinte si directii de urmat in aria sanatatii si sigurantei la locul de munca la prima editie a conferintei “Workplace Safety Management Forum”, care va avea loc in data de 26 septembrie 2013 in incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Scopul acestei conferinte este acela de a oferi solutii practice si pertinente pentru prevenirea accidentelor in munca si de a prezenta tehnici de management al riscurilor, cu impact direct in reducerea costurilor de personal si siguranta ale companiilor.

Initiativa de a organiza acest eveniment de nisa a luat nastere ca raspuns la nevoia de informare de profil si eficientizare a proceselor specifice ale comunitatii de business si a publicului larg. Aproape jumatate dintre romani considera ca nu sunt informati corespunzator cu privire la securitatea si sanatatea in munca, iar 82 la suta din romani considera ca investitiile in solutii pentru siguranta si sanatate in munca genereaza o capacitate mai mare de munca si duc la cresterea competitivitatii, stimuland cresterea varstei de pensionare.

Printre speakerii acestei editii se numara experti incontestabili ai domeniului, precum: Cagatay Guler – Business Development Manager 3M Personal Safety Division Central Eastern Europe, Madalina Balan – Managing Partner, HART Consulting, Elena Jipa – avocat senior in cadrul SCPA Hristescu si Asociatii, Membru al Baroului Bucuresti si Irina Petrescu – avocat, Head of Legal Department, Gi Group.

Ne dorim sa contribuim in mod autentic la imbunatatirea conditiilor de munca din Romania si incurajam companiile sa implementeze masuri de preventie inovatoare. Dincolo de obiectivele de afaceri, reducerea substantiala a accidentelor de munca reprezinta motorul ce sta la baza tuturor actiunilor Renania. Din aceste considerente sustinem conferinta Workplace Safety Management Forum si alte astfel de initiative cu impact socioeconomic direct.” declara Florentina Taudor – Director General, Renania Trade.

Cea mai importanta resursa a oricarei companii este reprezentata de oameni. Workplace Safety Management Forum este primul pas dintr-un demers mai amplu de educare si eficientizare a ariei de siguranta ocupationala. Cred in acest proiect si in ecoul pe care il are in calitatea si productivitatea muncii, a serviciilor din Romania.” afirma Madalina Vilau – Managing Director, Expo Media.

Conferinta se bucura de sprijinul celor mai importanti jucatori ai domeniului, Renania – Presenting Sponsor si 3M Romania – Gold Partner.

Workplace Safety Management Forum este sustinut si de partenerii media: Revista Miscarea, Revista Constructiilor, Romania Libera, GadgetTrends, Revista Unelte si Echipamente, Constructiv, Club Afaceri, News Channel, Cariere, Hart Consulting.

Pentru inscrieri la eveniment va rugam sa ne contactati (laura.galos@expomedia.ro / 0731 141 414). Mai multe informatii despre conferinta sunt disponibile pe http://www.conferinte.ro/workplace-safety-management-forum.

468x60_V_3

CONTACT

Oana Olteanu | Brand Communication Manager, Expo Media
Telefon: +40 21 411 44 20 l Mobil: +40 733 060 010
Email: oana.olteanu@expomedia.ro
Web: www.expomedia.ro/ l http://www.enlightening.ro/ l http://www.conferinte.ro/
Social Media:  www.facebook.com/conferinte.ro

 

Despre Expo Media
Expo Media asigura servicii de calitate de marketing integrat inca din 2004. Avand competente impecabile din multiple arii, precum: ATL, BTL, TTL, cercetare si consultanta de tip “customer centricity”, echipa Expo Media se bucura de un portofoliu vast si variat de clienti, cu care desfasoara parteneriate de incredere, pe termen lung. In ultimii ani compania a facut parte din juriul Stevie Awards (Categoria “Sales & Customer Service”) si a demarat proiecte ambitioase si inovatoare, precum http://www.enlightening.ro/, si multe altele. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati http://www.expomedia.ro/ si http://www.conferinte.ro/.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/09/07/expo-media-tendinte-si-solutii-de-sanatate-si-securitate-in-munca-prima-editie-a-workplace-safety-management-forum/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.