«

»

ALUPROF: Sisteme din aluminiu pentru usi glisante si pliabile

Share

aluprof romania logoDupa 1990, cum se stie, constructiile civile si industriale, private sau de stat, au cunoscut o crestere cantitativa, dar mai ales calitativa, prin numeroasele edificii ridicate pe mai tot cuprinsul tarii.

Una dintre caracteristicile importante, care si-a pus amprenta asupra acestor cladiri, este modul de abordare atat a constructiilor respective cat, mai ales, a componentelor lor realizate cu materiale si instalatii moderne si eficiente.

De asemenea, un accent deosebit s-a pus pe functionalitate si pe aspectul produselor folosite.

Un asemenea exemplu de oferta vine din partea companiei ALUPROF SYSTEM ROMANIA, care poate pune la dispozitia clientilor sai, pe langa sistemele clasice din aluminiu pentru usi si ferestre, pereti cortina, rulouri exterioare si porti pentru garaj si sisteme din aluminiu pentru usi glisante, armonice sau pliabile.

Mai multe obiective din Romania si nu numai au in componenta aceste tipuri de usi. Profilele pot fi livrate atat in aluminiu natur, cat si vopsite in toata gama RAL, dar si in culori imitatie de lemn.

Pentru a va familiariza cu aceste sisteme pentru usi, dar si cu restul produselor din oferta Aluprof, va asteptam in depozitul nostru din Popesti Leordeni. Echipa de vanzari va ofera solutii pentru orice lucrare dorita, raspunzand prompt oricaror intrebari din acest domeniu.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 96 – septembrie 2013, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/09/10/aluprof-sisteme-din-aluminiu-pentru-usi-glisante-si-pliabile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.