«

»

DOKA: Sistemul de protectie perimetrala XP. Balustrade de protectie pentru cofraje si constructii

Share

doka septembrie fig 2Elemente de prindere

Sistemul este completat cu elementele de prindere practice cu care se pot satisface orice cerinte – fixare de plansee, trepte, suprastructuri ale podurilor; prindere pe cofraje de pereti, planseu sau platforme de lucru.

 

Functie easy-click

Functia easy-click permite montarea si demontarea simpla si rapida a montantului XP 1,20 m, fara scule, avand o siguranta automata contra ridicarii.

 

Siguranta certificata

Sistemul de protectie perimetrala corespunde prevederilor EN 13374 si i s-a acordat marcajul GS de catre un institut extern. Sunt disponibile informatii amanuntite pentru utilizatori, precum si diagrame de dimensionare, inclusiv incarcarea din vant.

 

Grilaj de protectie XP

Grilajul de protectie XP, zincat la cald, ofera mai multa stabilitate si o durata de viata mai lunga datorita ramei tubulare. Protectiile inferioare integrate si manerele ofera siguranta si flexibilitate, in special in cazul lucrului la marginea planseului si la fatade.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 96 – septembrie 2013, pag. 14

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/09/10/doka-sistemul-de-protectie-perimetrala-xp-balustrade-de-protectie-pentru-cofraje-si-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.