«

»

KLEEMANN: Campioni la inaltime si tehnologie in Europa

Share

kleemann logoKleemann este firma producatoare de lifturi nr. 1 in Grecia si una dintre cele mai mari societati constructoare de ascensoare din lume. Kleemann fabrica pe baza de licenta si tehnologie germana cca. 3% din volumul total al ascensoarelor care se comercializeaza in intreaga lume. In Romania are deja livrate peste 1.500 de ascensoare.

Activitatea firmei Kleemann este axata, in principal, pe export, 60% din produsele sale fiind vandute in 65 de tari ale lumii prin filialele sale din Turcia, Serbia, Romania, Anglia si Hong Kong.

Fabrica producatoare din Grecia este dotata cu un turn de incercare a ascensoarelor de mare viteza, pana la 6 m/s, care pot acoperi segmentul de cladiri inalte cu pana la 200 de etaje, respectiv 600 m inaltime, de pe pietele mari, cum ar fi cele din SUA, din Orientul Mijlociu sau din Est. Turnul de incercare este al 4-lea ca marime dintre turnurile private de incercare din Europa. Constructia lui a inceput in 2008 si s-a incheiat in 2010 costand, in final, 5 milioane de Euro. Turnul, cu 5 puturi de incercare, are inal­timea de 55 de m, cu 15 etaje si doua subsoluri.

 

Kleemann fabrica diferite sisteme de ridicat cum ar fi:

• Sisteme complete de lifturi (hidraulice si electrice, de persoane sau materiale, cu sau fara camera de masini), precum si diferite componente pentru aceste produse.

• O gama larga de sisteme speciale de ridicat:

– lifturi si parcari auto;

– scari si trotuare rulante;

– sisteme de ridicat speciale pentru persoane cu dizabilitati;

– lifturi speciale (cu structura portanta, cu spatii reduse de siguranta, panoramice etc.);

– lifturi si platforme pentru materiale, spitale, industriale etc.

Termenul de livrare a oricarui produs este de maximum 5 saptamani.

Produsele Kleemann pot fi adap­tabile fiecarui caz in parte, neexis­tand un standard de dimensiuni, orice produs fiind unic in felul lui.

Toate produsele sunt omologate si sunt insotite de documentatiile necesare pentru instalare si pentru autorizare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 96 – septembrie 2013, pag. 56

In Romania S.C. KLEEMANN LIFT RO S.R.L. ofera cele mai bune solutii solicitarilor dumnea­voastra, prin biroul reprezentanta, in care sunt prezentate produsele noastre, birou deschis in zona centrala a Bucurestiului pe str. Wilhelm Filderman nr. 4 bis, ap. 2 – 3, Parter.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/09/10/kleemann-campioni-la-inaltime-si-tehnologie-in-europa/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.