«

»

CASOL: Distribuitor pentru producatorii de materiale de constructii

Share

Infiintata in anul 1993, compania a avut ca prim obiect de activitate comercializarea si distributia materialelor de constructie. A fost o perioada indelungata de timp, pana la aparitia firmelor straine, singurul mare distribuitor din Bucuresti, Brasov, Sibiu si Cluj.

Momentan a incetat distributia materialelor de constructie dar a pastrat legaturile cu principalii producatori de materiale de constructie deoarece s-a reprofilat distribuind materii prime acestor producatori.

De asemenea furnizam paste si pulberi de aluminiu principalilor producatori de lacuri si vopseluri din Romania. De curand am introdus in portofoliul nostru, in calitate de distribuitor exclusiv si fosfatul de zinc utilizat in industria lacurilor si vopselurilor cat si in agricultura ca micronutrient pentru recolte.

casolTotodata, CASOL IMPEX SRL,  a inceput diversificarea activitatii prin importul, comercializarea si montarea sarmei lamate „Concertina” standard NATO.

 

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la:
• Adresa sediu: Str. Roma nr. 22, sect. 1, Bucuresti
• Adresa depozit: Str. Preciziei nr. 3, sect. 6, Bucuresti
Tel.: 021 312 26 96; 0722.50.40.35;
Fax: 021 315 27 72
E-mail: office@casol.ro

www.casol.ro
www.sarma-lamata.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 43

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/casol-distribuitor-pentru-producatorii-de-materiale-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.