«

»

Expo Trafic la editia a patra

Share

expotrafic 200Infiintata in anul 2005, Expo 24 Romania este o companie specializata, in principal, pe segmentul expozitiilor business-to-business. Aceste evenimente au drept caracteristica posibilitatea de a-i informa pe cei interesati, inspirand si tinand conectati oamenii care activeaza in sectoarele economice pe care le reprezinta.

 

Expozitiile organizate creeaza canale de comunicare pentru milioane de oameni, atat in Romania cat si in intreaga lume, in domenii diverse ca: educatia, constructiile, mediul, gaming-ul, retail-ul si vending-ul, media si comunicatiile.

 

Expo Trafic, expozitia bienala adresata segmentului de piata care activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, va fi organizata de Expo 24 Romania in perioada 7 – 8 noiembrie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

 

Expo Trafic este conceputa ca o manifestare formata din doua sectiuni principale. In primul rand, expozitia adresata administratiilor publice din intreaga tara, precum si specialistilor din domeniul constructiei de drumuri, avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, precum si proiectarea si constructia de drumuri si poduri, semnalizarea rutiera, feroviara, maritima si aeriana, siguranta rutiera – sisteme de securitate rutiera, sisteme ITS, sisteme de parcare. A doua sectiune este consacrata prezentarilor tematice.

 

Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante (producatori si distribuitori in mare parte) si potentialii clienti, printre acestia numarandu-se primariile, administratiile cu raspundere in domeniul transporturilor, precum si firmele private.

 

Recurenta unor companii care sunt prezente inca de la prima editie sustine ideea ca expozitia se consolideaza si devine un punct important de intalnire pentru aceasta industrie, confirmand capacitatea evenimentului de a aduce atat beneficii financiare companiilor expozante, cat si o crestere a imaginii si notorietatii acestora. Din punctul de vedere al vizitatorilor, Expo 24 Romania, companie specializata in organizarea de expozitii de nisa, foloseste o reteta testata care sustine prezenta specialistilor din domeniu, insa succesul in expozitie al fiecarei companii este determinat, in primul rand, de produsele expuse, de calitatea si nu in ultimul rand, de abilitatea fiecarei comapanii de a scoate in evidenta atuurile acestora.

 

Inovatia si produsele noi pentru infrastructura de trafic, gestionarea traficului ITS, sistemele de siguranta rutiera si sistemele de parcare vor fi prezente in cadrul standurilor a peste 20 de companii din Romania, Bulgaria, Belarus, Norvegia si Italia.

 

Editia a patra a expozitiei va fi deschisa, pentru vizitare, in zilele de 7 si 8 noiembrie 2013, intre orele 10.00 si 17.00, accesul fiind facut pe baza de invitatie disponibila pe site-ul expozitiei (www.expotrafic.ro) sau pe baza cartii de vizita.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 58

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/expo-trafic-la-editia-a-patra/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.