«

»

HIDROCONSTRUCTIA: Declaraţia de politica in domeniul calitatii, protectiei mediului, sanatatii si securitatii muncii, responsabilitatii sociale si securitatii informatiei

Share

hidroconstructiaAvand in vedere traditia, experienta si pozitia firmei noastre in piata constructiilor, castigate in cei peste 60 de ani de activitate, constient de avantajele aplicarii unui management modern si performant, in calitate de Director General am decis, in acord cu Conducerea Societatii, mentinerea pentru toate procesele desfasurate in cadrul Societatii a sistemelor de management de calitate, mediu, securitatea si sanatatea muncii, responsabilitate sociala si securitatea informaţiei in conformitate cu standardele de referinta: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, BS OHSAS 18001:2007, SRM 8000 echivalent cu SA 8000:2008 si SR ISO/CEI 27001:2006.

Prin aceasta declaratie de politica stabilesc urmatoarele obiective generale:

1. Satisfacerea cerinţelor, nevoilor si aşteptărilor clienţilor.

2. Mentinerea si imbunatatirea pozitiei de piata, diversificarea domeniului de activitate.

3. Imbunatatirea tehnicilor, metodelor, dotarilor de realizare a proceselor / produselor in vederea asigurarii cresterii performantelor sistemelor de management prin:

• asigurarea structurilor organizatorice, a metodelor si resurselor necesare pentru imbunatatirea continua a eficacitatii sistemelor de management;

• instruirea permanenta si perfectionarea angajaţilor;

• identificarea, evaluarea, prevenirea si reducerea riscurilor de producere accidente si imbolnaviri profesionale;

• mediu de munca adecvat pentru realizare procese / produse / servicii la nivelul cerintelor;

• protectia aerului, apei, solului si tinerea sub control a consumurilor de resurse naturale;

• minimizarea consumului de resurse materiale si materii prime;

• asigurarea integritatii, confidentialitatii si disponibilitatii informatiei.

4. Monitorizarea activitatilor si a zonelor cu risc ridicat si specific, prevenirea producerii de pagube propriilor salariati sau / si altor parti interesate.

5. Constientizarea furnizorilor si persoanelor care lucreaza pentru sau in numele nostru asupra importantei calitatii, protectiei mediului, securitatii si sanatatii muncii, responsabilitatii sociale si securitatii informatiei prin:

• Controlul furnizorilor de produse/servicii si a persoanelor care lucreaza pentru sau in numele nostru cu privire la respectarea cerintelor legale si contractuale referitoare la calitate, protectia mediului, securitatea si sanatatea muncii, securitatii informatiei, precum si cerintele standardului SRM  8000 echivalent cu SA 8000:2008.

In toate actiunile pe care le intreprindem ne angajam sa respectam reglementările / cerintele legale in vigoare precum si regulile si regulamentele interne adoptate.

Pentru buna functionare a sistemelor de management implementate ma angajez, in numele Conducerii Societatii, sa asigur cadrul organizatoric si resursele necesare:

• implementarii politicii si obiectivelor SC Hidreconstructia SA;

• imbunatatirii continue a sistemelor de mangement;

• asigurarii comunicarii permanente cu clientii, cu furnizorii, cu toate persoanele care lucreaza pentru sau in numele nostru, cu opinia publica si cu alte parti interesate.

Director General,
ing. Emil Timofti

15.05.2013

Vezi aici copia documentului original

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/hidroconstructia-declaratia-de-politica-in-domeniul-calitatii-protectiei-mediului-sanatatii-si-securitatii-muncii-responsabilitatii-sociale-si-securitatii-informatiei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.