«

»

INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS: Consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate

Share

injectoforaj octombrie foto 5INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS S.R.L. va participa, impreuna cu clientii sai, in perioada 8 -11 octombrie la a 5-a editie a evenimentului “Dealer Meeting & Open House”. Evenimentul, care va avea loc la sediul COMACCHIO SRL din Treviso, Italia, va prilejui clientilor nostri ocazia de a participa la prezentarea ultimelor noutati si inovatii, precum si la demonstratii si la turul fabricii COMACCHIO.

INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS S.R.L. este o societate romano-italiana, cu capital integral privat, orientata catre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in tara noastra: este vorba de consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate.

Societatea noastra, in calitate de importator unic, furnizeaza masini pentru foraj fabricate de producatorul italian COMACCHIO.

COMACCHIO Srl, cu sediul in Riese Pio X (TV), se situeaza printre primele companii la nivel national si international in ceea ce priveste productia de instalatii de foraj pentru diametre mici si medii.

Urmatorul numar al revistei va cuprinde noutatile prezentate in cadrul evenimentului “Dealer Meeting & Open House”.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 20

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/injectoforaj-drilling-tools-consolidarea-terenurilor-si-a-fundatiilor-cu-masini-specializate-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.