«

»

Peste 300 de antreprenori de constructii la a treia editie CONTRACTOR

Share

contractor 2013Expoconferinta Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR, aflata la a treia editie, va avea loc pe 11 – 12 noiembrie, la Bucuresti si face parte din seria evenimentelor profesionale high-class dedicate dome­niului constructiilor.

 

CONTRACTOR 2013 va prezenta cele mai recente proiecte europene de constructii, realizarile din acest an ale antreprenorilor romani si planurile lor de viitor.

 

Cu un concept unic realizat de ABplus Events, expoconferinta dedicata antreprenorilor de constructii se axeaza pe trei directii tematice: invatare, networking, transfer de cunostinte de la lideri in industrie; identificarea schimbarilor si dinamicii pietei de constructiii si concentrarea companiilor pe progres, performanta, rentabilitate; analiza pietei in contextul economic actual si identificarea oportunitatilor de afaceri.

 

Expoconferinta CONTRACTOR 2013 cuprinde sesiuni plenare de discutii si dezbateri profesionale si o expo­zitie tematica in cadrul careia sunt prezentate materiale de constructii si solutii pentru dezvoltatorii de proiecte si obiective de investitii.

 

Cea de-a treia editie CONTRACTOR va reuni peste 300 de antreprenori de constructii. CONTRACTOR 2013 este singurul eveniment din toamna aceasta dedicat industriei constructiilor.

 

Printre invitatii si speakerii celei de-a treia editii CONTRACTOR se numara:

Richard BURLEIGH, presedintele Skanska Construction Romania

Laurentiu PLOSCEANU, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii

Ioan ASCHILEAN, presedinte al Consiliului de Administratie SC ACI CLUJ SA, Cluj-Napoca

Ing. dipl. Claudiu DRAGAN, director general HOCHTIEF Solutions AG, Sucursala Bucuresti

Ing. Dragos MARCU, partener si CEO al POPP & ASOCIATII

 

 

Din programul CONTRACTOR 2013

 

Presedintele Skanska Construction Romania, Richard Burleigh – invitat special

Richard Burleigh activeaza in cadrul companiei Skanska din anul 1998, printre functiile sale recente numarandu-se cea de Director de Proiect in constructia complexului ZloteTarasy din Varsovia si Director al Departamentului de Constructii al companiei Skanska cu sediul in Varsovia.

Inainte de a detine aceaste functii, Richard Burleigh a activat in domeniul constructiilor in Thailanda si in Emiratele Arabe Unite, dupa obtinerea diplomei de inginer constructor.

Richard este membru al Institutiei Inginerilor Civili din Marea Britanie (Institution of Civil Engineers).

 

 

Cele mai recente proiecte de constructii prezentate la CONTRACTOR 2013

Cea de-a doua sesiune plenara CONTRACTOR este dedicata proiectarii in constructii. Invitatul sesiunii este ing. Dragos Marcu, partener si CEO al POPP & ASOCIATII, care va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare si consultanta in constructii din Romania. Portofoliul POPP & ASOCIATII este unul divers, cuprinzand lucrari dificile (infrastructuri foarte adanci, de pana la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai inalte, de pana la 35 de etaje supraterane).

De-a lungul timpului POPP & ASOCIATII a propus solutii si tehnologii de pionierat in Romania (tehnologie de tip “top-down”, prima cladire de birouri cu amortizori seismici, prima lucrare de sprijinire a incintelor bazata pe tehnologia “jet-grouting”).

 

 

 

Exemple de succes in managementul proiectelor de constructii, cu Zoltán Gál

CONTRACTOR 2013 prezinta exemple de succes, de proiectare, executie si managementul proiectelor de constructii. Unul dintre invitatii speciali ai evenimentului este Zoltán Gál.

Zoltán Gál este Managing Partner in cadrul ÓBUDA Group, unul dintre cei mai importanti contractori din Ungaria. Printre proiectele recente pe care le va prezenta la CONTRACTOR se numara fabrica Audi din Gyor (data finalizarii constructiei: 2013, suprafata: 240.000 m2), K&H Bank din Budapesta (data finalizarii constructiei: 2012, suprafata: 62.000 m2), fabrica Mercedes-Benz din Kecskemet (data finalizarii constructiei: 2011, suprafata: 320.000 m2). In cele trei proiecte mentionate principalele responsabilitati ale ÓBUDA Group au fost managementul constructiei si managementul costurilor.

 

Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO, iar sponsorii acestei editii sunt ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 56

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/peste-300-de-antreprenori-de-constructii-la-a-treia-editie-contractor-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.