«

»

TRATAREA LEMNULUI – RECOMANDAREA KOBER!

Share

kober sigla logoUn lac colorat obisnuit se poate exfolia în timp si lemnul ramas neprotejat va fi afectat de umezeala, fungi, mucegai, albastreala, cari. Solutia oferita de KOBER pentru a preveni aceasta problema este gama de lacuri protectoare pentru lemn care patrund în fibra lemnului, protejandu-l.

Gama de lacuri protectoare KOBER cuprinde: Lac protector, Lac protector extra si Ecolasure extra – produse special concepute pentru protectia pieselor din lemn de rasinoase si foioase. Prin continutul specific de fungicid si insecticid, aceste lacuri confera suprafetelor lacuite caracteristici de protectie microbiologica (fungi, mucegaiuri, insecte, cari), de hidrofugare si rezistenta buna la murdarie, reducand totodata uscarea si umflarea lemnului. Variantele colorate în nuante potrivite lemnului confera un aspect placut punand în evidenta structura naturala a acestuia. Anul acesta am adaugat doua culori noi: cognac si palisandru, care completeaza si îmbogatesc gama Kober.

La exterior, lacurile protectoare KOBER se pot utiliza la acoperirea si protectia cabanelor, usilor, ferestrelor exterioare, a mobilierului de gradina sau a gardului, iar la interior sunt recomandate pentru protectia si decorarea tavanelor, podurilor, constructiilor din lemn, elementelor de fixare din lemn, boxelor de subsol, lambriurilor din lemn etc.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 36

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/tratarea-lemnului-recomandarea-kober/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.