«

»

CONTRACTOR 2013: Cristian Lucaciu prezinta proiectele Grupului Soletanche Bachy in Romania

Share

contractor headerCristian Lucaciu, directorul general al Soletanche Bachy Romania (SBR), va prezenta in cadrul celei de-a treia editii CONTRACTOR proiectele grupului in Romania.

sbr logo copyDe origine franceza, Grupul Soletanche Bachy a fost infiintat in 1997 prin fuziunea a doua companii: Soletanche si Bachy, astfel rezultand una dintre cele mai mari companii de constructii geotehnice si fundatii speciale din lume.

Soletanche Bachy are o cifra de afaceri anuala de 1.5 miliarde euro si a onorat peste 50.000 contracte in 100 de tari.

Incepand din 1970, compania Solentache Bachy este prezenta si in Romania, cu ocazia constructiei docurilor uscate de la Mangalia si a metroului bucurestean, filiala datand din 1992.

cristian_lucaciuIn cadrul sesiunilor de discutii, Cristian Lucaciu va vorbi despre solutiile tehnice specifice companiei, despre experienta acumulata in domeniu, utilajele grupului si va impartasi publicului din know-how-ul companiei.

Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO, iar sponsorii acestei editii sunt ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

Inscrieri/ informatii: contractor@abplusevents.com
Detalii pe www.constructii.contractor.com.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/04/contractor-2013-cristian-lucaciu-prezinta-proiectele-grupului-soletanche-bachy-in-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.