«

»

Conferinta Internationala MIDAS – Solutii avansate FEM pentru poduri si inginerie geotehnica

Share

midas 2013 400 net

In data de 5 noiembrie 2013, in cadrul Facultatii de cai ferate, drumuri si poduri din Bucuresti, va avea loc Conferinta Internationala MIDAS, Editia 10.

Conferinta Internationala MIDAS, face parte dintr-un sir de evenimente stiintifice care au avut loc anual in orase precum Mexico City, Shanghai, Brno, Tokio, Seoul, Lagos, Parma, in cadrul carora se reunesc cei mai importanti reprezentanti din domeniul constructiilor.

Evenimentul consta intr-o serie de sesiuni tehnice referitoare la ingineria podurilor si structurilor geotehnice. Programul este organizat astfel incat sa expuna in echilibru si concordanta teoria cu aplicatiile practice, accentul urmand a fi pus pe eficienta in etapa de modelare si analiza.

Vor fi prezentate aplicatii avansate ale utilizarii metodei elementelor finite in procesul de analiza si proiectare a structurilor speciale de poduri si fundatii.

Conferinta ofera un spatiu optim de intalnire si interactiune intre inginerii proiectanti de poduri si structuri geotehnice, personalitati din mediul academic si consultanti ai programelor Midas si doreste sa devina un eveniment de referinta in domeniu.

Speakerii din cadrul evenimentului vor fi: Managerul Regional European si consultanti ai Midas IT, reprezentanti ai KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency), specialisti din cadrul companiilor romanesti de proiectare Baicons, Iptana, Integrated Road Solutions, precum si cadre universitare ale Facultatii de cai ferate, drumuri si poduri din Bucuresti si ale Universitatii tehnice din Brno, Cehia.

MIDAS Information Technology este unul dintre cei mai mari producatori pe plan mondial de software specializat in analiza structurala pentru constructii si inginerie mecanica.

Incepand cu anul 2013 este prezent pe piata din Romania prin intermediul partenerului Media Multicons S.R.L.

Pe aceasta cale Midas IT si Media Multicons invita toti specialistii din domeniul proiectarii de structuri, sa ia parte la editia 10 a Conferintei internationale MIDAS.

Inscrieri si informatii suplimentare, pe www.midasit.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/11/conferinta-internationala-midas-solutii-avansate-fem-pentru-poduri-si-inginerie-geotehnica/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.