«

»

CONTRACTOR 2013: Mari contractori, invitati speciali si exemple de buna practica din industria constructiilor, la Bucuresti, pe 11 si 12 noiembrie

Share

contractor

Peste 250 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanti de structuri si manageri din industria constructiilor vor participa pe 11 si 12 noiembrie 2013, la Bucuresti, la cea de-a treia editie a Expoconferintei Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR.

Expoconferinta CONTRACTOR 2013 cuprinde sesiuni plenare de discuții si dezbateri profesionale si o expozitie tematica in cadrul careia vor expune companii cu solutii pentru spatiul construit.

Inscrieri/ Solicitare informatii: contractor@abplusevents.com

Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO. Sponsori: ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

Vezi aici INVIATII SPECIALI SI SPEAKERII CONTRACTOR 2013

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/15/mari-contractori-invitati-speciali-si-exemple-de-buna-practica-din-industria-constructiilor-la-bucuresti-pe-11-si-12-noiembrie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.