«

»

ALUPROF: Sistemul de pereti-cortina din elemente

Share

aluprof noiembrie drSistemul de pereti-cortina din elemente, MB-SE75, ofera avantajul unei asamblari unificate punand la dispozitia constructorilor un set de solutii exceptionale si distinctive. Acestea permit executia in fabrica ceea ce impune un control suplimentar al calitatii, montaj rapid fara a fi nevoie de timp si cost suplimentar pentru instalarea schelelor, precum si un aspect modern atat la interior cat si la exterior. Acest sistem permite constructia foarte rapida a obiectivului, deoarece necesita numai asamblarea pe cladire a panourilor asa incat lucrarea poate fi finalizata chiar si atunci cand imobilul este locuit.

Sistemul MB-SE75 ofera arhitectilor posibilitatea alegerii unei game variate de stiluri pentru a crea pereti cortina unici si interesanti. Poate fi utilizat pentru executia oricaror proiecte noi de minimum doua etaje. Este disponibil avand izolare termica de baza cat si in varianta cu performante imbunatatite din punct de vedere al izolarii termice. Pentru sporirea proprietatilor izolatoare se utilizeaza insertii speciale din EPDM.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 98 – noiembrie 2013, pag. 46

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/11/02/aluprof-sistemul-de-pereti-cortina-din-elemente/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.