«

»

Antreprenorii din domeniul constructiilor se vor intalni la CONTRACTOR 2013

Share

contractor

In cadrul celei de-a treia editii CONTRACTOR peste 250 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanti de structuri si manageri din industria constructiilor vor fi prezenti pe 11 si 12 noiembrie 2013, la Bucuresti. CONTRACTOR 2013 este singurul eveniment din toamna aceasta dedicat industriei constructiilor.

Cu un concept unic realizat de ABplus Events, expoconferinta dedicata antreprenorilor de constructii se axeaza pe trei directii tematice:

• invatare, networking, transfer de cunostinte de la lideri in industrie;

• identificarea schimbarilor si dinamicii pietei de constructii si concentrarea companiilor pe progres, performanta, rentabilitate;

• analiza pietei in contextul economic actual si identificarea oportunitatilor de afaceri.

In cele doua zile ale evenimentului vor fi evidentiate ultimele noutati si trenduri din industria constructiilor, noi perspective de afaceri, dar si strategii de crestere a performantei si productivitatii in companiile de profil.

contractor oct foto 1Invitatul special al acestei editii este ing. Richard BURLEIGH, presedintele Skanska Construction Romania. Burleigh prezinta pe 12 noiembrie in sesiunea plenara finala CONTRACTOR 2013. Skanska este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si constructori din lume, avand experienta in constructii, proiecte comerciale si rezidentiale, precum si in parteneriate public-private.

 

La CONTRACTOR 2013 va veti intalni si cu: Ákos Takács (CÉH Group), Zoltan Gal (ÓBUDA Group), Claudiu Dragan (HOCHTIEF Solutions AG), Cristian Lucaciu (Soletanche Bachy), Ioan Aschilean (ACI Cluj), Dragos Marcu (Popp & Asociatii).

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 98 – noiembrie 2013, pag. 64

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/11/02/antreprenorii-din-domeniul-constructiilor-se-vor-intalni-la-contractor-2013/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.