«

»

ERGON: Elemente din beton prefabricat si precomprimat

Share

ergon logo bun

Producator cu experienta in domeniul executiei elementelor din beton prefabricat si precomprimat, CRH Structural Concrete este rezultatul fuziunii dintre ERGON si Ferrobeton Romania. Societatea isi desfasoara activitatea in fabrica construita in 2008 la marginea Ploiestiului, in apropierea soselei de centura, dupa modelul altor fabrici din grupul CRH, precum cele din Belgia si Polonia. Cu acest model, CRH aduce in Romania „know-how-ul” acestor producatori cu o vasta experienta in domeniul elementelor din beton prefabricat si precomprimat.

 

Gama de servicii si produse oferita de CRH Structural Concrete cuprinde atat elemente prefabricate (proiectare, productie, transport si montaj) cat si structuri din beton monolit (proiectare si executie), asigurand, astfel, clien­tilor optiuni atractive din punct de vedere economic si tehnic.

Impreuna cu societatile din grupul CRH: Elpreco, Ekotek etc., CRH Structural Concrete poate satisface orice solicitare din zona de constructie: pavaje, sisteme de acoperis, statii de epurare a apei, separatoare de ulei, de drenaj, amenajari exterioare etc.

Dispunand de o echipa de ingineri foarte bine pregatiti in productie, proiectare si vanzari, CRH Structural Concrete reuseste sa puna la dispozitia clientilor sai solutii competitive care inglobeaza „know-how-ul” companiilor similare, componente ale Grupului CRH, din Belgia, Statele Unite ale Americii, Franta, Polonia, cu o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.

Dotata cu cea mai noua tehnologie pentru fabricarea betonului, statia de beton de care dispunem poate produce beton de inalta clasa pana la C80/95.

Capacitatea statiei de beton este de 22,5 metri cubi pe ora.

Liniile de productie au o lungime de 120 si 180 de metri, permitandu-ne sa turnam elemente cu lungimi de pana la 60 de metri, intr-o perioada scurta de timp.

Tehnologia de tensionare folosita este de tip stend. Fabrica dispune de doua stend-uri de 120 m si 180 m, cu cate 10 linii de productie unde putem produce elemente precomprimate cu forte de tensionare de pana la 3.500 tone-forta per stend. Intregul proces de tensionare este computerizat. Manipularea elementelor este asigurata de poduri rulante cu o capacitate totala de 180 de tone.

Fabrica dispune de laborator propriu in cadrul caruia sunt pregatite retetele de beton, sunt controlate ingredientele (agregate, ciment, armatura) si se executa testele generale ale elementelor prefabricate, pentru a asigura calitatea impusa de normele in vigoare.

Pentru transport si montaj lucram cu unele dintre cele mai importante companii in domeniu din Romania, iar cu ajutorul inginerilor nostri ne asiguram ca oferim intotdeauna cele mai bune servicii de consultanta clientilor nostri.

Toate produsele realizate de CRH sunt insotite de certificate de calitate CE. CRH detine certificari pentru controlul productiei diverselor elemente prefabricate de beton precomprimat pentru constructii civile, industriale si agricole.

In perioada imediat urmatoare vom furniza importantului proiect „Pasaj suprateran Bd. Mihai Bravu – Splaiul Unirii“ primele 44 de grinzi principale cu dimensiuni cuprinse intre 33,5 m si 39 m dintr-un total de 88, precum si alte elemente pentru pod, respectiv pre­dale si grinzi de parapet.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 98 – noiembrie 2013, pag. 19

CRH STRUCTURAL CONCRETE
Neagoe Basarab 4, Negoieşti
107086 Prahova, România

Telefon: 0344-100.250
Fax:       0344-100.592

E-mail: office@ergon-international.com
Website: www.ergon-international.com Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/11/02/ergon-elemente-din-beton-prefabricat-si-precomprimat/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.