«

»

SAMENT GROUP: Solutii profesionale pentru evacuare naturala a fumului si gazelor calde, in caz de incendiu

Share

sament logoSAMENT Grup – producator de echipamente profesionale pentru evacuarea naturala a fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu (NSHEV) este in continua activitate de dezvoltare de produse noi, competitive, care sa raspunda solicitarilor tot mai pretentioase formulate de clienti, investitori si firmele de asigurari.

In acest an, in mod particular, am fost foarte implicati in lansarea de produse noi, dar si imbunatatirea gamelor de produse deja existente prin adaugarea de noi caracteristici si in imbunatatirea celor existente – acesta fiind un raspuns la cerintele pietei, dar si la cele ale investitorilor si ale jucatorilor importanti pe piata de standardizare: LEEDS, BREEM, DGNB.

Concret, gamele noastre de trape de fum si luminatoare au fost testate pentru permeabilitate la aer si eficienta termica globala, conform Standardelor Europene care guverneaza aceste tipuri de teste: EN 1026: 2003/ (permeabilitate la aer) si respectiv EN 10077-1,2 (eficienta termica).

Rezultatele au fost peste asteptari, produsele fiind certificate in urma testarilor in laboratoare de specialitate, SAMENT obtinand Clasa 2 si Clasa 3 de etanseitate pentru trapele de fum si luminatoare, si o valoare excelenta a coeficientului global de transfer de caldura U = 1,3 W/m2K si 1,09 W/m2K. Sunt valori care confirma calitatea produselor SAMENT plasandu-le in topul echipamentelor de acest gen din Europa.

Echipamente cu parametrii corespunzatori valorilor de mai sus au fost deja implementate cu succes in cadrul proiectelor ai caror investitori au fost nume sonore in industrie: ABB Automation, Karlsberg, DeLonghi.

Iar, pentru aceasta, le multumim!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 99 – decembrie 2013, pag. 41

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/12/04/sament-group-solutii-profesionale-pentru-evacuare-naturala-a-fumului-si-gazelor-calde-in-caz-de-incendiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.