«

»

COILPROFIL: Acoperisul clasic de la Coilprofil: CLICK si FALTZ

Share

coilprofil sigla martie 2007

Dintre toate elementele unei case, acoperisul este, cu adevarat, esential: inainte de toate, acoperisul este cel care ne da adapost. Dincolo de utilitatea sa esentiala, acoperisul este parte integranta din identitatea unei case. Forma, materialul si culoarea dau personalitate si completeaza stilul si ambianta unei constructii.

Utilizand acoperisul faltuit de la Coilprofil, obtii o solutie completa, pentru o cladire ce se va integra armonios in cadrul existent.

Tehnologia de ultima generatie, utilizarea unui otel special si gama diversificata de culori scot in evidenta valoarea artistica a cladirii si permit rezolvari arhitecturale spectaculoase si sigure. Tabla faltuita de la Coilprofil este un element ideal atat pentru lucrari de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura ultramoderna.

Tabla faltuita reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare existent, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului (4-5°). In plus, are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si deci, timpul de executie al unui acoperis este foarte scurt.

Tehnicile de realizare a invelitorilor prin imbinari cu falt dublu s-au imbunatatit pe masura introducerii fasiilor metalice lungi. Acestea sunt realizate cu ajutorul masinilor de profilat si faltuit, pentru a fi puse in opera cat mai usor.

Tabla faltuita se livreaza la co­manda, fiind taiata la lungimi conform nece­sitatilor clientului, respectand configuratia acoperisului. Astfel, se elimina pierderile inutile de material si se usureaza munca la montaj.

Coilprofil pune, de asemenea, la dispozitie intreg pachetul de piese de finisaj, accesorii si sistemul pluvial, toate pentru un acoperis complet.

Montajul poate fi facut de catre montatorii specializati ai partene­rilor autorizati de Coilprofil sau chiar in regie proprie, cu respec­tarea instruc­tiunilor din ghidul de montaj.

Noi punem la dispozitie cunos­tintele si suportul nostru tehnic, pentru ca munca ta de proiec­tare si constructie sa fie mai usoara si mai precisa.

Avantaje esentiale:
• montaj rapid si usor;
• estetica incontestabila a acoperisului;
• panouri fara elemente de fixare vizibile;
• preprofilare longitudinala, pentru a creste rigiditatea acoperisului;
• posibilitatea executiei acoperisurilor cu pante foarte mici (4–5°);
• fiecare dintre cele doua variante tehnice poate fi prevazuta cu doua microprofilari; acestea, pe de o parte, rigidizeaza profilul respectiv, pe de alta parte, confera o imagine mai placuta.

Contact:
COILPROFIL
Ceptura – Prahova, cod 107126
Tel: +40.244.445.800 | Fax: +40.244.445.801

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 100 – ianuarie-februarie 2014, pag. 55

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/01/31/coilprofil-acoperisul-clasic-de-la-coilprofil-click-si-faltz/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.