«

»

MEVA se concentreaza pe domeniile de competenta

Share

meva_logo

Informatiile de specialitate si de aplicare cu privire la cele patru domenii de competenta prezentate mai jos le puteti descarca si de pe site-ul www.meva.ro la sectiunea download sau le puteti solicita in format tiparit completand formularul. Brosurile sunt disponibile in urmatoarele limbi: engleza, germana si franceza.

Domeniul de competenta constructii ingineresti: MEVA pune la dispozitia clientilor un program de produse tehnice evoluate pentru proiecte de constructii pretentioase cu privire la marimea, deschiderea, inaltimea sau masivitatea lor. Inginerii nostri se caracterizeaza prin spirit creator deosebit si fac deseori ca imposibilul sa devina posibil.

In domeniul constructiilor edilitare, industriale si de locuinte rentabilitatea, rapiditatea si siguranta sunt importante intr-un segment, in care functionalitatea domina peste prestigiu. Industria constructiilor are in MEVA un partener care este la curent cu derularea lucrarilor, concepe solutii inteligente, astfel incat si a 100-a betonare sa fie o reusita iar rezultatul un succes.

Cerintele in constructiile civile sunt complexe si presupun cunostinte profunde care depasesc simpla planificare a lucrarilor de cofrare. Cand timpul pentru utilizarea macaralei si spatiul sunt reduse, iar derularile stranse, succesul depinde de CUM si nu de CU CE.

MEVA ofera prin tehnicienii, inginerii si proiectantii sai un program cuprinzator de produse si tehnologii precum si know-how-ul pentru a indeplini cu succes orice fel de proiect.

In domeniul constructiilor speciale pretentiile legate de suprafata betonului, de cofraje si de foaia cofranta cresc continuu. Retete complexe de beton, presiunea inalta a betonului, elemente decorative si geometrii pretentioase, dar si constructii speciale cu placa alkus din material 100% sintetic constituie tot atatea provocari pentru inginerii MEVA.

Contact:
MEVA Sisteme de cofraje SRL
Drum de Centura Chitila-Rudeni
RO-077460 Rudeni, Ilfov
Tel. +40 21 2066460
Fax +40 21 2066461

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 100 – ianuarie-februarie 2014, pag. 44

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/01/31/meva-se-concentreaza-pe-domeniile-de-competenta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.