«

»

EXPOCONSTRUCT – 20-23 martie 2014, Central Plaza Bacau

Share

banner 200x98 pxAu inceput inscrierile pentru editia a XX – a EXPOCONSTRUCT – cel mai important eveniment promotional din Regiunea NE in domeniul materialelor de constructii, instalatiilor sanitare, de incalzire, apa si gaz, instalatiilor electrice, amenajarilor interioare, tehnologiilor, echipamentelor, utilajelor folosite in constructii.

Organizat in perioada 20-23 martie 2014, la Central Plaza Bacau, Expoconstruct isi propune sa reuneasca un numar important de firme care au ca obiectiv de marketing cresterea volumului afacerilor in județul Bacau si Regiunea NE.

EXPOCONSTRUCT constituie o buna oportunitate pentru lansarea de noi materiale, tehnologii, echipamente, precum si pentru prezentarea tendintelor legate de design si amenajari interioare.

De asemenea, evenimentul ofera cadrul ideal pentru stabilirea de contacte cu potentiali clienti si consolidarea relatiilor de afaceri existente.

Pe durata celor patru zile ale targului vor fi organizate conferinte, seminarii, workshop-uri, prezentari de firma dedicate vizitatorilor profesionali: constructori, arhitecti, ingineri, reprezentanti ai firmelor de profil, patronate, asociatii profesionale, autoritati, institutii, dar si publicul larg din judetele Regiunii NE.

Detalii privind participarea şi rezervarea standului se pot obtine accesand

http://ccibc.ro/events/event/expoconstruct-2014/

sau

http://certexpo.ro/index.php?action=targuri

sau

http://certexpo.ro/index.php?action=targuri&targ=117

Informatii suplimentare se pot obtine la CERTEXPO Bacau tel. +40.234.570.010, fax. +40.234.571.070 / +40.234.576.011, e-mail: ccibc@ccibc.ro sau certexpo@ccibc.ro.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/02/07/expoconstruct-20-23-martie-2014-central-plaza-bacau/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.