«

»

HOVAL: Sisteme de incalzire si ventilatie – calitate si eficienta

Share

hoval siglaCand vorbim despre brand-ul Hoval nu ne referim doar la inovare si calitate, ci la mult mai mult. Hoval se deosebeste de alte companii prin valorile adoptate: solutii dedicate, tehnologie de varf, entuziasm, eficienta, responsabilitate, onestitate. Toate acestea se datoreaza, in mare parte, faptului ca Hoval este o companie guvernata de spiritul de familie.

 

Totul a inceput cu un cuptor multifunctional, care putea fi folosit atat pentru gatit cat si pentru incalzire. Pornind de la aceasta idee simpla dar ingenioasa, Hoval a construit cazane de incalzire sofisticate, utilizand diverse surse de energie. Sistemele de ventilatie au intregit curand gama de produse. Astazi, experienta indelungata a condus catre solutii inteligente de sistem pentru un mediu ambiental placut, obtinut in conditii de eficienta maxima.

Marca Hoval a fost inregistrata in anul 1945, societatea fiind detinuta si in ziua de astazi de catre membrii familiei fondatoare. In anul 1957 are loc constructia fabricii “Neugut”, in zona industriala a orasului Vaduz – Liechtenstein, care este sediul actual al grupului de firme. De-a lungul timpului, Hoval si-a stabilizat pozitia pe piata, infiintand filiale in mai multe tari, precum: Elvetia si Austria (anul 1946), Germania si Italia (anul 1955), Regatul Unit (anul 1958), Republica Ceha, Polonia si Slovacia (perioada 2001-2004), Franta, Croatia si Romania (perioada 2006-2008) si China (anul 2005). De asemenea, exista reprezentante si in alte tari, prin intermediul firmelor partenere, compania avand o reputatie internationala pentru calitate superioara, eficienta ridicata si responsabilitate pentru mediu.

Una dintre caracteristicile grupului Hoval este reprezentata de consultanta tehnica si service-ul de calitate, care sunt persona­lizate pentru a satisface cerintele fiecarui client. Fiecare proiect este analizat de catre un specialist, astfel incat sa poata fi oferita cea mai avantajoasa solutie. Inginerii consultanti si proiectantii, ca si personalul de montaj si service, sunt scolarizati in mod sistematic, in vederea insusirii ultimelor realizari ale firmei in tehnica si sistemele de incalzire si ventilatie. Stransa colaborare cu partenerii locali asigura posibilitatea mentinerii unui suport permanent si a unei consultante de calitate.

Principalele atuuri ale produselor Hoval sunt: randamente de utilizare ridicate, emisii reduse de noxe, costuri reduse de intretinere, durata mare de exploatare.

Toate acestea ofera utilizatorilor finali garantia unei investitii optime, care sa se regaseasca in economiile realizate in consumul de combustibil, piese de schimb si manopera de intretinere.

Ca o confirmare a celor mentionate stau marturie toate referintele realizate de grupul Hoval, dintre care pot fi amintite cu mandrie cele mai reprezentative: palatul Buckingham, stadionul Wembley, Palatul Apostolic din Vatican, Universitatea Bucuresti, grupul de firme Continental etc.

In ultimii 20 de ani am fost calauziti de motto-ul “Responsabilitate pentru Energie si Mediu”, experienta pe care am dori s-o impartasim cu toti cei interesati sa paseasca in universul Hoval.

Contact:
Hoval srl
Sos. Pipera Tunari 4 E-F, Et. 2
Voluntari – 077190, jud. Ilfov
Tel.: +4021 410 30 00
Fax: +4021 410 30 44

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 100 – ianuarie-februarie 2014, pag. 75

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/02/07/hoval-sisteme-de-incalzire-si-ventilatie-calitate-si-eficienta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.